Quantcast
THE STREAM

Τίμιος ιδιοκτήτης στριπτιτζάδικου επι της Συγγρού ομολογεί ότι έκαψε το μαγαζί του για να μην το πάρουν οι τοκογλύφοι

Ο 68χρονος πρωην ιδιοκτήτης του Lido Palace παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι ευθύνεται για την πυρκαγιά


THE NEWSROOM · 22 Αυγούστου 2017

Με την απροσδόκητη αποκάλυψη ότι η πυρκαγιά που έκαψε το πλέον καλτ στριπτιτζάδικο επι της λεωφόρου Συγγρού “Lido Palace” βρέθηκε αντιμέτωπη η αστυνομική διεύθυνση του Τμήματος Νέου Κόσμου. Σε απολύτη αντίθεση με την εικόνα που υπάρχει για τις απότομες πυρκαγιές σε νυχτερινά κέντρα που αποδίδονται σε ξεχασμένα τσιγάρα θαμώνων ή σε επικίνδυνους ανέμους που φυσούν τα οικοδομικά τους τετράγωνα, για την χθεσινή πυρκαγιά στο Lido φαίνεται ότι ευθύνεται ο πρώην ιδιοκτήτης του.

Πιο συγκεκριμένα ο 68χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Νέου Κόσμου αυτοβούλως για να ομολογήσει ότι έβαλε τη φωτιά στο μαγαζί για να αποφύγει τις απειλές τοκογλύφων, στους οποίους διαμήνυσε ότι «θα το πάρουν καμμένο». Το τελευταίο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οπότε, εμείς τουλάχιστον, δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά.

Ο πρώην ιδιοκτήτης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος έβαλε τη φωτιά στο μαγαζί του λόγω χρεών ύψους 600.000 ευρώ σε τοκογλύφους και απ’ ό,τι φαίνεται προτιμούσε αν είναι να τους το δώσει, να τους το δώσει τουλάχιστον καμμένο. Ποιός θα το περίμενε άλλωστε ότι το στριπτιτζάδικο δεν κάηκε τελικά από κάποια εύφλεκτη πευκοβελόνα που τυχαία εισέβαλλε από τον φεγγίτη. Η φωτιά ξέσπασε σε πατάρι του νυχτερινού κέντρου, στη λεωφόρο Συγγρού 101. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ το πολυσύχναστο μαγαζί ήταν κλειστό και μέσα υπήρχαν μόνο οι υπεύθυνοι λειτουργίας, οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο μόλις είδαν τις φλόγες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπρησμό από πρόθεση και όπως είναι αναμενόμενο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Φωτογραφία: Aris Oikonomou/SOOC

 

Να ευχηθούμε καλές δουλειές στον νέο ιδιοκτήτη, όποιος και αν είναι αυτός.

 

Πηγή

Best of internet