Quantcast
THE STREAM

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑΚΙΑ: Η Funeral Expo φέτος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη (PHOTO)

Φέτος Funeral Expo, σε τρια χρόνια Μετρό, σε δέκα ένας Θεός ξέρει με τι θα μας εκπλήξει η Θεσσαλονίκη


LUBEN CREW · 27 Μαΐου 2017
Φίλες και φίλοι, η 2η έκθεση εξοπλισμού γραφείων τελετών και κοιμητηρίων είναι γεγονός και φέτος ανεβαίνει στην όμορφη Θεσσαλονίκη που θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τους επαγγελματίες νεκροθάφτες επικράτειας.

 

Η funeral expo άνοιξε τις πόρτες της χθες Παρασκευή 26 Μαΐου, με επιλεγμένους κόρακες επαγγελματίες να δίνουν ραντεβού στον εκθεσιακό χώρο για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες, με επίκεντρο του ενδιαφέροντος την τελευταία σας κατοικία και την ανήσυχη αναζήτηση κάθε τρόπου για τη βελτιστοποίηση αυτής.

1

Η έκθεση απευθύνεται όπως και πέρυσι, δυστυχώς, απευθύνεται μόνο στην κλειστή κάστα των ιδιοκτητών γραφείων τελετών, πωλητών ειδών μνημείων κλπ. και, έτσι, δεν είχαμε την ευκαιρία για ένα βιωματικό ρεπορτάζ που πολύ θα επιθυμούσαμε. Πάντως το φωτογραφικό υλικό από την περσυνή διοργάνωση μας κάνει να ζηλεύουμε ακόμη περισσότερο που δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πολυπόθητη διαπίστευση:

2

3

5

Πραγματικά απευθύνουμε έκκληση στους διοργανωτές να επιτρέψουν τη δημοσιογραφική κάλυψη αυτής της πανέμορφης πρωτοβουλιας, κι εμείς δεν θα τους απογοητεύσουμε.

Best of internet