Quantcast
THE STREAM

Γαλλία: Αυγά εκτοξεύτηκαν εναντίον της Μαρίν Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη Βρετάνη (VIDEO)

Η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου είχε βγει μόλις τέταρτη σε ποσοστό στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών


THE NEWSROOM · 4 Μαΐου 2017

Για μία ακόμη φορά η ακροδεξιά υποψήφια του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών Μαρίν Λεπέν. Όπως κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου, η κόρη του Ζαν Μαρί Λεπέν έγινε δεκτή με αυγά όταν επισκέφθηκε μια πόλη της Βρετάνης, περιοχής της Δυτικής Γαλλίας.

Το επεισόδιο έγινε όταν η Λεπέν με τη συνοδεία της πλησίασαν την είσοδο μιας εταιρείας μεταφορών στο Ντολ ντε Μπρετάνι. Τότε, περίπου 50 συγκεντρωμένοι που αντιτίθενται στην υποψήφια του Εθνικού Μετώπου άρχισαν να φωνάζουν «έξω οι φασίστες» και «δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, κυρία» και να πετάνε αυγά κάτα της Λεπέν την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο, με αποτέλσμα να πέσει πάνω της η ομάδα ασφαλείας της για να την προστατεύσει και να τη βάλουν άρον άρον στο κτήριο για να την καλύψουν.

Το περιστατικό έγινε μία μέρα μετά το ντιμπέιτ της Λεπέν με τον Εμανουέλ Μακρόν, στο οποίο επιβεβαιώθηκε το προβάδισμα με 60% περίπου (στα γκάλοπ τουλάχιστον) που έχει ο ευρωπαϊστής υποψήφιος απέναντι στην ακροδεξιά αντίπαλό του. Στη δε Βρετάνη, η Μαρίν Λεπέν δεν πήγε καλά βγαίνοντας 4η στον πρώτο γύρο με ε ποσοστό 15,33%, σε σύγκριση με το 29,05% του Μακρόν.

REUTERS/Stephane Mahe

Υπενθυμίζεται πως δεν η πρώτη φορά που η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου γίνεται δεκτή με βομβαρδισμό από ανεπιθύμητα αντικείμενα. Πριν από μια βδομάδα περίπου είχε δεχτεί βροχή από ντομάτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε αγορά με κρέατα και ζαρζαβατικά.

(Πηγή)

 

Best of internet