Quantcast
THE STREAM

Ο Π. Καμμένος διαβάζει “Τα Νέα” περιχαρής καθώς πάει ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την ορκωμοσία Τραμπ (PHOTO)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καμμένος βολτάρει στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος


Τσαγκ · 20 Ιανουαρίου 2017

kamm3_0

Ο Πάνος ο Καμμένος είναι στην Ουάσιγκτον μαζί με τον Νίκο Παππά για να παρευρεθούν σε επίσημο δείπνο που παραθέτει ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής με αφορμή την ορκωμοσία του Ντόναλτ Τραμπ.

Σύμφωνα με το cnn.gr

Οι δύο υπουργοί έχουν προσκληθεί στη δεξίωση που θα προηγηθεί προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Δημήτριου, καθώς και σε αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών του Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους , του Ανώτατου Συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Τζιτζίκος και του μέλους του Κογκρέσου, Γκας Μπιλιράκη.

Στη δεξίωση έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, Γερουσιαστές, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και Αξιωματούχοι της νέας Διοίκησης Τραμπ.

Πέρα από αυτές τις τυπικούρες και το ότι ο Υπουργός Επικράτειας Νίκος Παππάς πάει να συναντήσει και επενδυτές, ας σταθούμε στην φωτογραφία του Πάνου Καμμένου. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ποζάρει όλο χαρά κρατώντας την εφημερίδα του πάλαι ποτέ εχθρού ΔΟΛ ” Τα Νέα”, αράζοντας σαν άρχοντας που είναι, στις υπερβολικά βολικές θέσεις του πρωθυπουργικού αεροπλάνου και μας κάνει thumps up, σαν να μας λέει “εγώ τσάμπα βόλτα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, μέλος της κυβέρνησης μας πρόεδρος του ΔΟΛ, τι άλλο να ζητήσω;”

kammenos-airport-nea01 (1)

embraer1_0

 

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΥΠΕΘΑ για επαγγελματικούς εθνικούς λογούς χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο που έλεγε πως θα πουλούσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Μάρτιο του 2016 ο Καμμένος πήρε την μπάντα του ναυτικού και άλλα 10 άτομα και πήγε πάλι στην Αμερική για την τελετή της 25ης Μαρτίου.

Best of internet