Quantcast
the stream POPSTREAM

Μπαούλο από τα ξύδια εμφανίστηκε ο Τζόνι Ντεπ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Είτε ο γνωστός ηθοποιός παρίστανε το μεθυσμένο Τζακ Σπάροου ή ήταν πιωμένος κι όταν έπαιζε τον πειρατή καπετάνιο


THE NEWSROOM · 4 Νοεμβρίου 2017

Ντέφι από την κατανάλωση δηλητηριωδών χημικών ουσιών φαίνεται πως πήγε στην παρουσίαση της νέας του ταινίας ο γνωστός μας Τζόνι Ντεπ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ταμπλόιντ, ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε κατάσταση κομοδίνο για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Murder on the Orient Express» το βράδυ της Πέμπτης στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται ο Ντεπ έσκασε μεν στο Royal Albert Hall καλοντυμένος με σμόκιν, αλλά χρειάστηκε να τον κρατάει ένας σεκιουριτάς σε διάφορα σημεία για να μην πέσει. Η ταμπλόιντ Sun συγκεκριμένα αναφέρει ότι «όλοι πιστεύουν ότι τα έπινε», με παρέα στα ξύδια τους Τζούντι Ντέντς, Πενέλοπε Κρουζ και Κένεθ Μπράνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεθυσμένος Ντεπ μοιάζει αρκετά με τον ξεμέθυστο Ντεπ ως καπετάνιο Τζακ Σπάροου (εκτός κι αν ήταν κι εκεί μεθυσμένος), οπότε λογικό είναι να αμφιβάλλει κάποιος για τα όσα αναφέρουν οι ταμπλόιντ εφημερίδες της Αγγλίας. Από την άλλη βέβαια δε θα είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται κάπου μεθυσμένος, το οποίο επιβεβαιώνουν και πιο έγκυρες πηγές.

Για να κορυφωθεί μάλιστα ο φόβος και παράνοια στο Λονδίνο, αν πιστέψουμε τη Daily Mail ο Τζόνι Ντεπ όχι απλά πέρασε από το λονδρέζικο κλαμπ «The Box», αλλά του έκαναν και παρατήρηση γιατί κάπνιζε μέσα. Ήρωας πραγματικά.

Best of internet