Νοσταλγήσαμε την ΠΑΣΟΚική τρας TV με αυτό το τηλεφώνημα στην εκπομπή της Κα...

Νοσταλγήσαμε την ΠΑΣΟΚική τρας TV με αυτό το τηλεφώνημα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου (VIDEO)

Ένα reboot στην Τελική Απόφαση της Χριστίνας

 13.02.2017  ·  Από:   LUBEN CREW

Υπάρχει λόγος που η αθάνατη Ελληνική TV λέγεται αθάνατη, αγαπητοί φίλοι. Όσοι είχαν βιαστεί να υπογράψουν την βεβαίωση θανάτου της παλιάς τρας τηλεόρασης του τόπου μας, μάλλον θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν, αφού στο βασίλειο του υαλουρονικού, το κανάλι Ε, μια τηλεφωνική κλήση μας θυμίζει λίγο από Μικρούτσικο, Σία Λιαροπούλου και λίγο από Απόφαση της Χριστίνας.

Μια “Όλγα 33 ετών” πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή της Κατεϊνας Καινούιου, “Φτιάξε Καφέ…να στα πω” και περιέγραψε το πρόβλημά της το οποίο στην αρχή φαίνεται ότι περιορίζεται στο γεγονός ότι η πεθερά της έχει κλειδιά του σπιτιού της και κατ’ επέκταση μπαίνει μέσα στο σπίτι χωρίς προειδοποίηση. Το πρόβλημα φυσικά γίνεται πιο έντονο στην πορεία, όταν η Όλγα αναφέρει ότι οι επισκέψεις της πεθεράς της γίνονται ακόμη πιο ενοχλητικές, επειδή δεν μπορεί να φέρει τον εραστή της από μια κοντινή καφετέρια για να το κάνουν με την ησυχία τους στο σπίτι της:

 

Τίποτα δεν θα είναι σαν το αυθεντικό, αλλά δεδομένων των συνθηκών, μπορούμε να πούμε ότι για δεδομένα ΣΥΡΙΖΑ έχουμε οκ trash tv.

LUBEN CREW