Quantcast

Χειρότερος (!) από το Ράμσεϊ Μπόλτον προβλέπεται να είναι ο Γιούρον Γκρέιτζοϊ στη νέα σεζόν του Game of Thrones

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον πειρατή υπόσχεται ακόμη περισσότερη KAKIA στην επόμενη σεζόν

THE NEWSROOM

19 Ιουνίου 2017

H αλήθεια είναι πως στο Game of Thrones αφθονούν οι πραγματικά κακοί άνθρωποι (και όχι άνθρωποι). Ο Ράμσεϊ Μπόλτον έγδερνε τους εχθρούς του και παρενοχλούσε σεξουαλικά τη Σάνσα. Ο Τζόφρεϊ Μπαράθεον ήταν ένα σαδιστικό κακομαθημένο και δε χρειάζεται καν να αναφερθούμε στον Night King και στο στρατό του που θέλουν να σκοτώσουν όλους τους ζωντανούς.

Όλοι αυτούς τους πραγματικά κακούς μοχθηρούς λοιπόν πρόκειται να ξεπεράσει σε κακία ο Γιούρον Γκρέιτζοϊ. Όπως είπε στο Empire ο ηθοποιός που παίζει το γέρο πειρατή Πίλου Άσμπεκ:

“Οι ψυχοπαθείς που έχω συναντήσει έχουν τόσες διαφορετικές πλευρές.  Oπότε σε κάθε σκηνή που κάνω με το Γιούρον, διαλέγω κάτι καινούριο που θέλω να δείξω. “Σε αυτή τη σκηνή θέλω να είμαι γοητευτικός.” “Σε αυτή τη σκηνή θέλω να είμαι ένας ανώμαλος.” “Σε αυτή τη σκηνή θέλω να σκοτώσω κάποιον.” Στο τέλος αυτής της σεζόν, ο Ράμσεϊ θα μοιάζει με παιδάκι.”

H τελευταία φορά που είδαμε τον Γιούρον Γκρεϊτζόι ήταν στην έκτη σεζόν και ο πρόσφατα εστεμμένος Βασιλιάς των Σιδερένιων Νησιών απαιτούσε από τους υπηκόους του να του κατασκευάσουν χίλια πλοία για να κατακτήσει το Γουέστερος. Εντωμεταξύ ο ανιψιός και η ανιψιά του, Θίον και Γιάρα αντίστοιχα βρίσκονται μαζί με τη Ντενέρις Ταργκάριεν, η οποία συμφώνησε να τους βοηθήσει να νικήσουν το θείο τους.

Για έναν χαρακτήρα που έχει παίξει μόνο σε δύο επεισόδια, ο Γιούρον έχει πετύχει πολλά. Δε έχει ενδοιασμούς όταν πρόκειται να σκοτώσει κάποιον, ακόμη κι αν είναι μέλη της οικογένειάς του – πέταξε τον αδερφό του τον Μπάλον από μία γέφυρα. Νομίζετε ότι ο Θίον δυσκολεύτηκε με τον Ράμσεϊ; Φανταστείτε τι θα του έκανε ο Γιούρον.

Aς ξαναθυμηθούμε τώρα το διάλογο ανάμεσα στη Σάνσα και το Ράμσεϊ έτσι επειδή είναι επικός:

(πηγή)

Best of internet