Quantcast

Πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ πρέπει να γίνει ο Γ. Αντετοκούνμπο που καθιέρωσε το σουβλάκι στο Μιλγουόκι (PHOTO)

Μεταβίβαση σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού

LUBEN CREW

24 Ιανουαρίου 2017

 

U·Ӈ ԏՠ֐`ӔϠ23% ԏ ցÇԏ (EUROKNISSI/ӕͅуTǓ)

Ευρωκίνηση

Με δάκρυα χαράς βλέπουμε μια αυθεντική μεταβίβαση πολιτισμού από τη χώρα μας στις ΗΠΑ με πρέσβη πολιτισμού το Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για πάρτη του, οι Μιλγουόκι Μπακς θα εισάγουν και επίσημα το σουβλάκι.

Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε μάλιστα, δε θα είναι κάνα fake καλαμάκι (ναι, καλαμάκι), αλλά κανονικό πιτόγυρο με απ’όλα, το οποίο μας κάνει να υποθέτουμε ότι κάνουν και ειδική παραγγελία τζατζικιού. Η εκκίνηση αυτής της φάσης θα γίνει στο ματς των Μπακς με τους Χιούστον Ρόκετς (σήμερα 03:00 ώρα Ελλάδας).

Το κόνσεπτ είναι ότι πριν από κάθε αγώνα το εστιατόριο του BMO Harris Bradley Center των Μπακς φτιάχνει κι ένα διαφορετικό πιάτο για τους οπαδούς της ομάδας(το οποίο λανσάρεται ως Bucks Sports Nutrition). Αυτή τη φορά θα έχει άρωμα Ελλαδάρας, και τι πιο αντιπροσωπευτικό για άρωμα Ελλαδάρας από τη μυρωδιά του πιτόγυρου.

Η αλήθεια είναι πως ο Αντετοκούνμπο (ο οποίος τελικά τα κατάφερε να βρεθεί στο All Star Game, μάλλον χωρίς τη βοήθεια του hashtag) είναι μέγας φαν του σουβλακίου και έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν υπάρχει καλό σουβλατζίδικο στο Μιλγουόκι. Τον θυμόμαστε μάλιστα και σε αυτό το βίντεο από ένα ταξίδι στην Ταϊβάν, στο οποίο κυριολεκτικά αναστατώνει τον κόσμο στην αναζήτηση πιτόγυρου.

Humans Of Late Capitalism 

Best of internet