Quantcast
guide EVENTS

Σε αυτό το πάρτι το καλοκαίρι δεν τελειώνει

Τρία stage, δύο ημέρες, μια φοβερή LUBEN παρτάρα στο Bellevile


14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αύγουστος τελείωσε, τα κεφάλια μέσα, τέρμα τα ψέματα, κάθε κατεργάρης στον (μπ)πάγκο του αλλά το καλοκαίρι έχει κι άλλο να δώσει! Και επειδή έχουμε ακόμα καιρό μέχρι να πιάσει για τα καλά το κρύο, το γιορτάζουμε στις 46 και 47 Αυγούστου με την τελευταία (σνιφ) καλοκαιρινή παρτάρα τριών διαστάσεων στο Belleville concept cafe bar, ένα καλοδιατηρημένο νεοκλασικό της οδού Αγησιλάου 88 και Σαλαμίνος στον Κεραμεικό. Και όταν λέμε τριών διαστάσεων, εννοούμε 3 εκτροχιασμένα stages με μουσικάρες να βαράνε μέχρι το πρωί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Facebook Event

Στο ισόγειο του Belleville, το ξεκίνημα θα γίνει από τον Funky Bastard των Athens Bros σε μια hip hop, trap, reggae, soul & funk φάση που θα μας φέρει όσο πιο κοντά γίνεται στο να είμαστε αραχτοί σε ένα μπιτσόμπαρο σε κάποια παραλία. Για να ολοκληρωθεί η παραλία κατάσταση, από τις 22:00 εώς τις 01:00 θα υπάρχουν Beer Pong sessions από την Desperados για όλους! Cheers!

Στο 1 όροφο, ο resident DJ των Epic party, LEGO, θα αφήσει για λίγο τις επικές 80s/90s καταστάσεις στην άκρη και θα εμφανιστεί με ένα dance set εντελώς διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Στην συνέχεια, ο Softcore του Cannibalradio.com έχει ψηθεί να γκρεμίσει τα decks με το Techno set του, γιατί ωραία η Δονούσα, αλλά ωραίο και το Ντιτρόιτ ή το Βερολίνο.

Για την κορυφή της φάσης (κυριολεκτικά), στην ταράτσα του Belleville, ο ένας και μοναδικός, ο αξεπέραστος Tasick Mpougkis ετοιμάζει ένα υπερφασέικο, φαντασμαγορικό σόου με μουσική – και όχι μόνο.

Είσοδος: 3 ευρώ (με μια παγωμένη Desperados) | Doors Open: 22:00

 

Και επειδή στο Belleville είναι μερακλήδες, οι τιμές στα ποτά διαμορφώνονται ως εξής:

Desperados: 2.5 ευρώ
Μπύρα: 3 ευρώ
Beefeater n’ Tonic: 5 ευρώ
Drinks: 6 ευρώ

Special Luben Cocktails για το διήμερο: 5 ευρώ

Rum Flamingo (Havana Club Añejo 3yo Rum, Passion Fruit, Herm liquer, Sugar, Lemon)
Despaquilo (Olmeca Reposado Tequila, Honey, sour apple liquer, lime, tabasco)
Τζι(ν)με(α)ρώματα (Beefeater Dry Gin, Toffee, sugar, orange liquer, lemon)

ENDLESS SUMMER PARTY

Ποιος είπε ότι το Καλοκαίρι τελείωσε; Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου & την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έρχεται το Luben Endless Summer Party στο Belleville Concept Cafē-Bar. 3 stages, 2 μέρες, 1 υπερφασέικο, φαντασμαγορικό σόου με μουσική – και όχι μόνο.

Posted by Luben on Mittwoch, 13. September 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Facebook Event

 

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου απαρνούμενοι το Winter is Coming συνεχίζουμε από το μεσημέρι με ένα Block Party στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος με τον Phunk Sinatra στα decks, θα πιούμε Λουμπενοκοκτέιλς και θα σκάσουμε στο φαΐ με τα ζουμερά Burgers του Barbeque “Franklyn” Smokehouse

.

Mε έναν σπέσιαλ διαμορφωμένο κατάλογο για την κατάσταση

Είσοδος ελεύθερη | Doors Open: 16:00

 

Για να μη λέμε πολλά, ετοιμάζεται 24ωρη φάση στα πέριξ της οδού Σαλαμίνας με αλκοόλ και μουσικάρες για όλα τα γούστα. Το καλοκαίρι την έχει κάνει προ πολλού αλλά εμείς σχεδιάζουμε να μπούμε στη σεζόν με πολύ γκρουβ, ψηθείτε κι εσείς.

Best of internet