Quantcast
ORIGINALS

Ζώδια από την Λουγία Φιτσιώνη: Παρθένος

Και (δεν) γαμώ τα ζώδια!


vamvax · 27 Φεβρουαρίου 2013

Πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τα παρθενάκια, ή τις παρθενοπιπίτσες όπως χαϊδευτικά μου αρέσει να αποκαλώ το συμπαθές ζώδιο, θα ήθελα να θίξω ένα σημαντικό θέμα. Το θέμα “Ζώδια και σατανισμός”. Οι απόκριες (ή πιο σωστά το απόκρεω) πλησιάζει. Αυτό το παγανιστικό έθιμο δεν είναι η μόνη σατανιστική απειλή για την ορθοδοξία μας, υπάρχουν και οι φράσεις “έπεσα νοκ άουτ” και “μου ανάβεις τα λαμπάκια”, καθώς και σατανιστικά συγκροτήματα όπως οι “ζικ ζακ”, οι “μασέλες” και οι “φλώροι”. Παραθέτω σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο “Η ροκ μουσική”:

Όμως όχι αγαπητές μου φίλες, η αστρολογία έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελληνική παράδοση, άρα και είναι καθαρά Χριστιανική και καμία σχέση δεν έχει με τον Παγανισμό! Και μη μου αρχίσετε τα παραμύθια ότι η ορθοδοξία και το Βυζάντιο δεν έχουν καμία σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό κι ότι προερχόμαστε από τους πιθήκους κι όχι από τον Αδάμ και την Ήρα, γιατί κάτι τέτοια έλεγε κι ο Άβελ και τον πέταξε ο Κάιν από τον Όλυμπο. Παραθέτω και εικόνα συμπυκνωμένης ελληνικότητας ως απόδειξη:

 

Χαρακτηριστικά Παρθένων

 

Προσωπικά συμπαθώ ιδιαίτερα τους παρθένους κι οτιδήποτε παρθένο. Τα παρθένα δάση του Αμαζονίου, το “Like a virgin” της Μαντόνας αλλά πάνω από όλα έχω μια αδυναμία στο παρθένο ελαιόλαδο. Δεν θα αγόραζα ποτέ ελαιόλαδο που να μην είναι παρθένο, και πραγματικά απορώ ποιος τρώει ελαιόλαδο που κάποιος θεώρησε καλή ιδέα να τοποθετήσει το πουλί του μέσα.

 

Πολλοί παρθένοι ασπάζονται τον Ισλαμισμό κι αυτό γιατί το κοράνι υπόσχεται σε κάθε παρθένο που πεθάνει 20 μουτζαχεντίν suicide bombers να τον ταΐζουν ρύζι για μια αιωνιότητα. Αιώνια δυσκοιλιότητα – καλά να πάθουν τα άπιστα σκυλιά.

 

Προβλέψεις εβδομάδας για τους παρθένους

 Πρώτα απ’ όλα μην καμπουριάζετε μπροστά στον υπολογιστή (και μη νομίζετε ότι δε σας βλέπω). Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για επενδύσεις. Σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις της κομισιόν, μπαίνουμε σε περίοδο ανάπτυξης, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να παίξετε στο χρηματιστήριο. Θέλω όμως να είστε προσεκτικοί διότι γύρω στο τέλος της εβδομάδας προβλέπω την πλήρη οικονομική σας καταστροφή (οι δύο αυτές προβλέψεις δεν συνδέονται).

 

Διάσημοι παρθένοι

Στηβ Καρέλ

Ντόνα Μάρτιν (graduate)

Ελένη Λουκά

Η χτένα του Παναγιώταρου

Βritney Spears

υ.γ.: Πολλά φιλιά στο διάσημο παρθενάκι μας και καλό φίλο τον Λευτέρη Πανταζή, τον Έλληνα Μπερλουσκόνι, με την ευχή να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας του.

 

 

 

Best of internet