Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ THE BARBER SHOP GUIDE

Το Bastards Barber Shop είναι ένα κουρείο για όλους τους ένδοξους μπάσταρδους

Ένα μπαρμπέρικο με ανοιχτά μάτια στις σύγχρονες τάσεις


Χρήστος Πρόεδρος · 30 Ιανουαρίου 2018

Στα στενά του Μπραχαμίου, πάνω στη Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, μια ομάδα από τρεις επιδέξιους μπάσταρδους έχουν δημιουργήσει ένα σύγχρονο μπαρμπέρικο. Για όλους όσοι θέλετε το προσεγμένο fade σας, αλλά δεν θέλετε απαραίτητα να περιοριστείτε σε ένα παλιό κλασσικό κούρεμα, στο Bastards Barber Shop θα βρείτε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες που συνδυάζουν τα καλά του μπαρμπέρικου και μερικές από τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου που δεν θέλετε να αποχωριστείτε.

Τρεις κουρείς που είχαν κουραστεί να βλέπουν μέτρια κουρέματα εκεί έξω, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Bastards Barber Shop, δημιουργώντας έτσι ένα μπαρμπέρικο που έχει τα μάτια του ανοιχτά σε κάθε νέα τάση της μόδας, χωρίς να ξεχνάει τις παλιές τεχνικές της μπαρμπέρικης τέχνης.

Ο χώρος έχει φτιαχτεί με πολύ προσωπικό γούστο και είναι γεμάτος με χρώματα και με συνδυασμό παλιών και καινούριων στοιχείων. Οι παλιές καρέκλες του μπαρμπέρη, οι φαλτσέτες και τα κάδρα στους τοίχους είναι το κατάλληλο φόντο για το κατάλληλο κούρεμα, ενώ δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο και ζεστό περιβάλλον ήδη από την πρώτη επίσκεψη.

CUTS/ FADES/ SHAVES/ TOP MEN PRODUCTS είναι το mantra του Bastards Barber Shop και σ’ αυτό περιλαμβάνονται όλες υπηρεσίες πο μπορεί να χρειαστεί μέχρι και ο πιο απαιτητικός πελάτης. Εδώ θα σου προσφέρουν από τα καλύτερα κουρέματα και παραδοσιακό ξύρισμα με κομπρέσες μέχρι και μοντέρνες τεχνικές βαψίματος, αποτριχώσεις προσώπων κλπ, σε ένα μπαμπέρικο σαν κοφτερό ελβετικό σουγιά.

Η πρόσβαση στο επόμενό σου κούρεμα, ξύρισμα ή ακόμη και βάψιμο, είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση, μιας και το Bastards Barber Shop απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη στάση “Πηλέως” της λεωφορειακής γραμμής 141, ή 10 λεπτά περπάτημα από τη στάση μετρό «Άγιος Δημήτριος».

Το κούρεμα που προτείνει το Bastards Barber Shop είναι αυτό:

Bastards Βarber Shop
Λ. Αγιου Δημητριου 127
17343 Μπραχάμι, Αττική

Best of internet