Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Στο Οne Up Tattoο η ιδέα για το tatoo σου μετατρέπεται σε προσωπικό έργο τέχνης

Ο Φάνης Καψαλίδης, όταν δεν ζωγραφίζει με πινέλα και μολύβια, κάνει τέχνη με τις βελόνες του


Εδώ και πέντε χρόνια στην καρδιά της Γλυφάδας υπάρχει το One Up Tattoo, ένα στούντιο του Φάνη Καψαλίδη, ο οποίος ξεκίνησε από ζωγράφος και τελικά αποφάσισε να αποτυπώνει πάνω σε δέρμα τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του σε συνδυασμό με τις προτάσεις των πελατών του. Το One Up Tattoo είναι μια προσωπική υπόθεση για τον Φάνη, όπως προσωπική υπόθεση γίνεται και κάθε σχέδιο που αφήνει πάνω σε όσους περνούν την πόρτα του στούντιό του. Σε ένα φιλικό κλίμα, ο Φάνης και οι συνεργάτες του θα σας βοηθήσουν να βρείτε μαζί το σχέδιο που θέλετε να αποτυπώσετε πάνω στο σώμα σας. Ο Φάνης θέλει να νιώσετε άνετα, να μιλήσετε ανοιχτά για να βρείτε το ιδανικό σχέδιο ώστε να φύγετε ευχαριστημένοι από την πόρτα του One Up.

*Το κομμάτι που ακούγεται στο video είναι το easy money από τους The Thriller 

Εδώ είναι το ιδανικό μέρος για να βαρέσεις old-schoolnew-school και γραμμικά tattoos, ενώ ο Φάνης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ρεαλιστικά σχέδια και του αρέσει να δοκιμάζει συνδυασμούς στιλ. Ο ίδιος άλλωστε ξεκίνησε ως ζωγράφος, ενώ έκανε προετοιμασία για την σχολή Καλών Τεχνών. Τελικά τον κέρδισε η δερματοστιξία και ξεκίνησε να ασχολείται πριν από αρκετά χρόνια με το tattoο. Παράλληλα, ο Φάνης δεν άφησε κάτω τα μολύβια και τα πινέλα, όπως θα διαπιστώσετε με μια επίσκεψη στη σελίδα του sto Facebook, στο Instagram, ή ακόμα και στο κατάστημά του.

Μόλις λίγα βήματα από την κεντρική πλατεία στη Γλυφάδα, το One Up Tattoo βρίσκεται στον αριθμό 2 της οδού Σάββα Λαζαρίδη και μπορείτε εύκολα να έρθετε πιο κοντά στο επόμενό σας tattoo, αφού μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο One Up, με τις λεωφορειακές γραμμές Α3 και 122, αλλά και με το Τραμ, κατεβαίνοντας στη στάση Πλατεία Κατράκη. Το κατάστημα διαθέτει και άνετο πάρκινγκ.

One Up Tatoo
Σάββα Λαζαρίδη 2, 16675,Γλυφάδα.
Τηλ: 210 8982658 / 6932099002

oneuptattoo.com

Facebook Page: One Up Tattoo

Instagram: oneuptattoo

Best of internet