Quantcast

H Nintendo κυκλοφορεί καινούρια κονσόλα και φιλοδοξεί να αλλάξει το gaming (VIDEO)

Η κονσόλα θα διαθέτει παιχνίδια όπως το Zelda, Super Mario και Super Mario Cart

Τσαγκ

21 Οκτωβρίου 2016

H Nintendo την Πέμπτη, παρουσίασε την νέα της κονσόλα, η οποία αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία την επόμενη χρονιά και ονομάζεται The Switch.

Nintendo_switch_1

H Switch είναι μια νέα παιχνιδομηχανή που θα μπορεί να χρησιμοποιείται και σαν σταθερή κονσόλα για την τηλεόραση, άλλα και σαν φορητή συσκευή παιχνιδιού. Στο trailer της παρουσίασης μπορούμε να δούμε τα διάφορα κομμάτια του Switch, και πως αποσυνδέονται από την κεντρική συσκευή για να γίνεται φορητή καθώς και αποσπώμενα gamepads που την συνοδεύουν όταν αυτή μετατρέπεται σε handheld.

slack-imgs-1.com.0

Η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται με βάση την κεντρική συσκευή Nintendo Switch Dock, την οποία όμως μόλις ο χρήστης σηκώσει, μετατρέπεται αυτόματα σε φορητή παιχνιδομηχανή. Μέχρι στιγμής η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει τα χαρακτηριστικά του Switch, άλλα αναμένεται να έχει οθόνη υψηλής ανάλυσης και να διαθέτει εκτός από τα φορητά τηλεχειριστήρια και σταθερά όπως και το 3ds.

Μέχρι στιγμής τα παιχνίδια που είδαμε στο trailer και αναμένεται να συνοδεύουν την συσκευή είναι τα  The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το Splatoon, ένα καινούργιο Mario Kart, νέο Super Mario και ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Η τιμή του ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

 

Best of internet