Quantcast

Ζήσε σαν Μπάτσος, Ψόφα σαν Σκύλος

Μια ελληνική κωμωδία μικρού μήκους για το πιο αμφιλεγόμενο αστυνομικό δίδυμο που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Ελλάδα

LUBEN CREW

6 Απριλίου 2013

zisesanmpatsos

«O Κώστας και ο Βασίλης είναι δυο μπάτσοι του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Αχώριστοι, ανήθικοι, απροσάρμοστοι, και ξέρουν πως να ξεπερνούν τα όρια. Όταν ένας Υπουργός βρίσκεται δολοφονημένος,αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση και να βρούν τους υπεύθυνους.

Μια ταινία φόρος τιμής στις ιταλικές αστυνομικές ταινίες(γνωστές ως poliziottesco ή eurocrime),που μεσουρανούσαν την δεκαετία του 70’. Μια κωμική περιπέτεια με το πιο αμφιλεγόμενο αστυνομικό δίδυμο που έχει εμφανιστεί ποτέ στην Ελλάδα!»

Η ταινία του Θάνου Καρμίτση πιάνει ένα αγαπημένο και πολύπτυχο κινηματογραφικό είδος με απολαυστικά αποτελέσματα. Ο νεαρός σκηνοθέτης, Θάνος Καρμίτσης, είναι μεταξύ άλλων ιδρυτής του ελληνικού δικτύου ανεξάρτητων κινηματογραφιστών Chainfree, ένα πολλά υποσχόμενο εγχείρημα που θα άξιζε τη στήριξη όλων μας, καθώς έφερνε τους νεαρούς εγχώριους κινηματογραφιστές κοντά. Δυστυχώς, το μπλογκ έχει να ανανεωθεί από τον περασμένο Μάιο, άρα πιθανώς δεν καρποφόρησε και κρίμα. Όπως και να ‘χει, αφού επέτρεψε να δημιουργηθούν ταινίες σαν αυτήν, άξιζε σίγουρα την προσπάθεια και ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια.

Best of internet