Quantcast
guide TRAVEL

5+1 λόγοι που θα σε πείσουν να διαλέξεις πλοίο για τον καλοκαιρινό σου προορισμό

Αεροπλάνα, τρένα, υδροπλάνα και καμήλες: Όλα αυτά είναι πασέ


20 Ιουλίου 2017

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Παρότι μερικά ακραία μετεωρολογικά φαινόμενα τελευταία φαίνεται να το αμφισβητούν, τελικά είναι αλήθεια: Ήρθε το καλοκαιράκι αγαπητές φίλες και φίλοι. Και αυτό σημαίνει άδεια (αν δεν ήσασταν άνεργος), εξωτικοί προορισμοί (αν δεν ήσασταν άφραγκος), τρείς μήνες σε κόμμα σε κάποια παραλία (αν δεν πήζατε δεκαπενταυγουστιάτικα στο γραφείο) και ξέγνοιαστες διακοπάρες με τα κολλητάρια (αν δε σας σκοτώσει το ΑΓΧΟΣ της εξεταστικής σεπτεμβρίού ή ένας ΟΧΕΤΟΣ δουλειάς μόλις γυρίσετε στο κάτεργο).

Μιας και η οργάνωση διακοπών είναι κάτι σαν τις φοιτητικές συνελεύσεις, ο τελικός προορισμός κανονίζεται μετά από πολύωρες συσκέψεις, πρωτολογίες, δευτερολογίες και η κατάληξη είναι τελευταία στιγμή να τρέχεις σαν το Βέγγο για να βρεις εισιτήριο. Όλοι το ξέρουμε αυτό.

Μην απελπίζεσαι που είσαι άχρηστος και δεν οργάνωσες πάλι νωρίς τις διακοπές σου. Μην στεναχωριέσαι που δεν κατόρθωσες να κλείσεις ένα αεροπορικό εισιτήριο 8 μήνες πριν (γιατί δεν είσαι τελείως παρανοϊκός). Έχε υπόψη σου ότι το απόλυτο μέσο για να κάνεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου είναι πάντα εκεί για σένα, και ειναι ένα πλοίο. Και το πλοίο γαμάει. Αν δεν πιστεύεις τότε ίσως οι παρακάτω λόγοι να σε πείσουν:

Οι Selfies σου έχουν πραγματικό νόημα στο πλοίο

Πήγαινε βγάλε τώρα σέλφι στο αεροπλάνο που να απεικονίζει καλοκαίρι με ανέμελο μαλλί και πατούσα σε άδεια καρέκλα. Το μόνο λαικ που θα πάρεις είναι από την μάνα σου γιατί δεν σε βλέπει ήλιος στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Μπορείς να απολαύσεις ό,τι ώρα θες το τάπερ της μαμάς

Φάε το μπισκοτάκι σου και πιες νερό με 1 ευρώ το μπουκάλι αν θες να πας με αεροπλάνο. Ενώ στο καραβάκι βγάζεις ό,τι καλούδι έχει φτιάξει η μαμά, πίνεις και την μπυρίτσα σου και μετά το φαγητό ανάβεις και ένα τσιγαράκι. Που τέτοιες πολυτέλειες στο αεροπλάνο;

Ύπνος, ηλιοθεραπεία, βιβλία, τίτσου και κανόνισμα προγράμματος

Στο πλοίο μπορείς να απλώσεις αντιηλιακό στο δέρμα σου, να μελετήσεις τον χάρτη του προορισμού σου, να κανονίσεις μια μακρινή εκστρατεία και να αρχίσεις το ξύλο με την παρέα σου για το που θα πάτε και τι θα κάνετε. Μπορείτε να παίξετε κουμ-καν, μπιρίμπα, ποκερ, τίτσου, αγωνία, παλέρμο, ξερή ή Texas Hold’Em μετατρέποντας το ευρύχωρο σαλόνι του πλοίου σε badass παράνομο καζίνο με κονσομανσιον μέχρι να σας συλλάβουν μόλις φτάσετε στο λιμάνι προορισμού.

Μέχρι να φτάσεις θα έχουν υπάρξει αποχωρήσεις από την ομάδα, ύπνος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, επανασυνδέσεις, κλάματα, χαρές αλλά και μαυρισμένο κορμί. Έχεις ζήσει μια περιπέτεια ήδη και δεν έχεις φτάσει καν στο προορισμό σου. Γνωρίζεις τι έλεγε ο Καβάφης σχετικά με αυτό και την Ιθάκη; Και να μην ξέρεις: Κανένα πρόβλημα γιατί στο πλοίο έχεις όλο τον καιρό να πάρεις να διαβάσεις τα άπαντα του και να ξεστραβωθείς, άσχετε.

Οι βαλίτσες είναι ένα θεματάκι στο αεροπλάνο

Έως δυο τσάντες σου λένε να κουβαλήσεις στο αεροπλάνο και εσύ αναγκάζεσαι να τα φορέσεις όλα μαζί στο κατακαλόκαιρο για να γλιτώσεις χώρο. Ενώ με το πλοίο; Μπορείς να πάρεις και το ψυγείο από το σπίτι σου για να έχεις δροσερή σουμάδα στην παραλία. Δεν ενδιαφέρει απολύτως κανέναν. Αρκεί βέβαια να μπορείς να το μεταφέρεις μόνος σου.

Το Ferryhopper.com είναι ο σοβαρότερος λόγος να ταξιδέψεις με πλοίο

To Ferryhopper είναι η ιντερνετική πλατφόρμα που σου επιτρέπει να δεις όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια προς τον προορισμό σου, να επιλέξεις θέση, να συγκρίνεις τις τιμές μεταξύ εταιρειών και να αγοράσεις τα εισιτήριά σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στην καλύτερη τιμή.

Αυτό όμως που διαφοροποιεί το Ferryhopper από τις υπόλοιπες πλατφόρμες αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι ότι μπορείς να βρεις με ελάχιστα κλικ όλους τους δυνατούς συνδυασμούς δρομολογίων, ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να τσεκάρεις και την σελίδα τους στο facebook.

Τη στιγμή που όλη η παρέα τσουρομαδιέται για το ποιός, που και πότε θα αναλάβει να κλείσει τα εισιτήρια για τις διακοπές σας, ΕΣΕΙΣ θα είστε φέτος αυτός που θα δώσει τη λύση. Βουλώνοντας στόματα, δείχνοντας τους ποιος είναι ο πολυμήχανος αρχηγός, ο αναντικατάστατος κολλητός/ή, ο άνθρωπος που όλοι θαυμάζουν και που όλοι σέβονται.

Μέχρι τουλάχιστον να ανακαλύψουν πόσο πανεύκολο είναι να κανονίζεις τις διακοπές σου με το Ferryhopper και να το κάνουν και μόνοι τους.

Best of internet