Quantcast
guide TRAVEL

Τα 5 tips που επιβάλλεται να γνωρίζουν όσες και όσοι ψήνονται να κάνουν πρώτη φορά κάμπινγκ

Λούμπεν κολπάκια για να μην σε περάσουν για noob στην εξοχή


Διονύσης Παππάς · 15 Ιουλίου 2017

Το κάμπινγκ δεν είναι παίξε γέλασε υπόθεση αγαπητοί μας φίλοι. Ειδικά σε εκείνους που έχουν συνηθίσει να περνάνε τα καλοκαίρια τους σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και air condition αλλά φέτος το καλοκαίρι επέλεξαν αυτού του είδους τις διακοπές, η μετάβαση να κοιμηθούν στο “έδαφος” είναι όπως και να έχει σκληρή.

Μη φοβάστε αγαπητοί φίλοι, το Luben Crew που έχει πάρει παράσημα στο να στήνει σκηνές στο άψε σβήσε είναι εδώ για να σας μάθει τα απαραίτητα κόλπα του κάμπινγκ ώστε να μην σας περάσουν για τίποτα μαμάκηδες και φλώρους.

Ο σωστός ο camper ξέρει που να στήνει

Διαλέξτε προσεκτικά το σημείο που θα στήσετε, καθώς μετά μπορεί να μη μπορείτε να διαλέξετε καλύτερο. Το ιδανικό είναι κάπου που να έχει σκιά όλη μέρα, αν δε μπορείτε να τα έχετε όλα όμως βρείτε κάποιο σημείο που να μην έχει ήλιο το πρωί τουλάχιστον για να μην ξυπνάτε ψητοί από τον ήλιο στις 7.

O σωστός ο camper ξέρει τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση βροχής

Μια σκηνή που να είναι όντως αδιάβροχη είναι μια καλή αρχή. Ένα σημείο που τα νερά να μη λιμνάζουν σε περίπτωση βροχής είναι σωστή επιλογή επίσης. Αν αισθάνεστε αληθινοί κάμπερς, σκάψτε και ένα μικρό χαντάκι γύρω γύρω από τη σκηνή για να φεύγει το νερό.

O σωστός ο camper έχει οργανώσει τα γεύματα του

Όταν οι άλλοι θα πεινάνε εσύ θα έχεις πάει άψογα εφοδιασμένος για να φας και να πιεις ό,τι γουστάρεις και να κεράσεις και τη δίπλα παρέα αν δεν είναι μαλάκες. Θα χρειαστεί να πλύνεις τα σκεύη σου και να μετρήσεις τις ποσότητες φυσικά αλλά έτσι πάνε αυτά.

O σωστός ο camper έχει άψογο προσανατολισμό

Ο προσανατολισμός βοηθάει στα πάντα. Στο να μη χάσεις το δρόμο σου το βράδυ. Στο να μην βγεις έξω από το μονοπάτι προς την απόλυτη καβάτζα και περπατάς χωρίς λόγο. Στο να εντοπίσεις ακριβώς από που βγαίνει ο ήλιος το πρωί και άρα να κοιμάσαι αραχτός στη δροσιά σου την ώρα που οι άλλοι θα ψήνονται ζωντανοί. Δώσε βάση στον καλό προσανατολισμό: μια πυξίδα βοηθάει επίσης.

Ο σωστός ο camper ξέρει που πρέπει να ψωνίσει πριν φύγει διακοπές

Kαι για όσους αγαπητούς φίλους αποφασίσουν να πάνε για camping φέτος, έχουμε 3 προτάσεις που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν αρκετά:

Σωτηρίου

 

 

Σε μία αγορά όπου οι γνωστές φίρμες έχουν όλες ίδια λιανική τιμή, το κατάστημα Σωτηρίου προσφέρει συνδυασμούς γνωστών προϊόντων με τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση και στην καλύτερη τιμή. Τσεκάρετε π.χ. αυτήν την προσφορά που καλύπτει πλήρως τον καταναλωτή. Ή αν σκοπεύετε να κάνετε camping με μηχανή, ρίξτε μια ματιά σ’αυτά τα είδη που λόγω του μικρού όγκου μεταφέρονται εύκολα συσκευασμένα (στη συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά).

Να σημειώσουμε επίσης ότι όλες οι σκηνές άνω των 60€ έχουν δωρεάν μεταφορικά.

Σωτηρίου
Καραολή & Δημητρίου 24 Πειραιάς

Τηλ: 210-4178229
Site: e-sotiriou.gr
Facebook: Σωτηρίου Shop

Survival Club

Η εταιρεία άρχισε το 1976 στο Μοναστηράκι να εμπορεύεται είδη κυνηγιού, ορειβασίας, επιβίωσης, camping και στρατιωτικό εξοπλισμό. Το 1990, με έδρα την Κηφισιά ανοίγει το δεύτερο υποκατάστημά της. Παράλληλα, δημιουργεί το Survival Club προσφέροντας ειδικές τιμές για τα μέλη του, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη ταχυδρομικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Στο Survival Club θα βρείτε τεράστια γκάμα ειδών που αφορούν την οργανωμένη αλλά και την ελεύθερη κατασκήνωση. Σκηνές, υποστρώματα και σκίαστρα παραλίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είτε είστε αρχάριοι campers, είτε προχωρημένοι, στο Survival Club με δωρεάν μεταφορικά για αγορές από €60 και άνω, θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με την εκπληκτική σας οργάνωση. Εμπιστευτείτε τους πρωτοπόρους της επιβίωσης και της διαβίωσης στην Ελλάδα, μπαίνοντας στο www.survival.gr ή περνώντας σε ένα από τα καταστήματά τους, σε Κηφισιά και Μοναστηράκι.

Survival Club
Κυνέτου 4, Μοναστηράκι | Τηλ: 210-3212420
Kηφισίας 232, Κηφισιά | Τηλ: 210-8019751

Site: www.survival.gr
Facebook: https://www.facebook.com/survivalclub/
Instagram: https://www.instagram.com/survival_gr/

Το Σπίτι Της Αιώρας (Casa De Hamacas)

Siesta κι όλα τ’άλλα χέστα. Πούλα το κρεβάτι σου, πάρε μια αιώρα κι έφυγες για ελεύθερο. Σημαντική πληροφορία: H αιώρα δε θεωρείται κατάληψη χώρου όπως η σκηνή, επομένως η χρήση της δεν αποτελεί παράβαση. Κοινώς οι μπάτσοι δεν μπορούν να σου πουν τίποτα.

Στο Σπίτι της Αιώρας θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από αυθεντικές αιώρες απ’όλον τον κόσμο.

Το Σπίτι της Αιώρας
Λεοχάρους 1, Αθήνα

Τηλ: 6975630049
Site: www.lacasadehamacas.gr
Facebook: Το Σπιτι Της Αιώρας – La Casa De Hamacas

 

Best of internet