Quantcast
guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Στο Escaped, το παιχνίδι παίρνει σάρκα και οστά

Τολμάς να ζήσεις την εμπειρία;


LUBEN CREW · 16 Νοεμβρίου 2015

Το παιχνίδι παίρνει σάρκα και οστά.

Το Escaped σε προκαλεί να ζήσεις μια συγκλονιστική εμπειρία περιπέτειας που θα σου μείνει αξέχαστη! Πέντε πραγματικά ζωντανά δωμάτια απόδρασης, βασισμένα σε αληθινές ιστορίες με απίστευτη διακόσμηση και πρωτότυπους γρίφους, θα σε κάνουν να νιώσεις πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης!

Το κοινό το έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και αυτό φαίνεται από τις απίστευτες κριτικές που έχει η επίσημη σελίδα του Escaped στο Facebook, αλλά και από τις αναφορές σε διάφορα blogs που ασχολούνται με το είδος, που το κατατάσσουν σαν ένα από τα κορυφαία Live Adventure Games της Αθήνας.

Τα σενάρια πρωτότυπα και μοναδικά, όλα εμπνευσμένα και κατασκευασμένα από τους ιδιοκτήτες του, λάτρεις των διαδραστικών παιχνιδιών.

Room_103_Dead_Diva

Το πρώτο και πιο «εύκολο» δωμάτιο Room 101 είναι το Καμαρίνι της Νεκρής Ντίβας που σε μεταφέρει στο 1968 και σαν άλλος Ηρακλής Πουαρό πρέπει να βρεις ποιος και γιατί σκότωσε τη Ντίβα, αλλά και να καταφέρεις να φύγεις πριν ο δολοφόνος επιστρέψει.

Room_102_A_weird_student

Στο δωμάτιο 102 μεταφέρεσαι στη φοιτητική εστία του ΜΙΤ στο Κέμπριτζ και μέσα από μια σειρά πανέξυπνων γρίφων πρέπει να λύσεις το μυστήριο της εξαφάνισης του παράξενου φοιτητή.

Room_103_Paranoic

Το τρίτο δωμάτιο του Escaped, Room 103 είναι τρόμου. Βρίσκεσαι καταλάθος στο εργαστήριο ενός παρανοικού που θέλει να ξανακάνει γνωστά ανθρωποπειράματα. Αίμα, τρόμος, αγωνία και δράση σε ένα από τα πιο τρομακτικά δωμάτια της Αθήνας.

Room_201_World_of_Magic.g

World of Magic είναι ο τίτλος του 4ου δωματίου με αριθμό 201 στο Escaped. Μαγικά τρικ, ξόρκια, μυστικά περάσματα αλλά και εξαφανίσεις (!) μαζί με τα 80 τετραγωνικά και ομάδα 8 ατόμων συνθέτουν το παζλ για μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της μαγείας. Στόχος η επιστροφή στην πραγματικότητα.

room 202 - PARANOIC II

Tέλος, το πιο καινούριο και το μόνο sequel σε escape room, το δωμάτιο 202 αλλάζει τα δεδομένα στα δωμάτια απόδρασης. PARANOIC II. Η συνέχεια της ιστορίας εξελίσσεται σε 100 τετραγωνικά χώρο, 100% δράση, 90 λεπτά, physical task και live acting σε μια χολιγουντιανού τύπου υπερπαραγωγή. Ένα ζωντανό παιχνίδι για γερά νεύρα! Δοκιμάστε το!

To Escaped βρίσκεται στο Αιγάλεω, 400 μέτρα από το μετρό, στην οδό Κων/πόλεως και στον αριθμό 65.

KS photography 0046_resize
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.escaped.gr. Για κρατήσεις πατήστε εδώ ή τηλεφωνικά στο 2130356553 με χρέωση 3,45e το λεπτό (λολ ούτε καν, με κανονική χρέωση).

Escape_room_Exit

 

Best of internet