Quantcast
guide ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Anber στο Χαλάνδρι ανάμεσα στα καλύτερα barbershop της Ευρώπης

Ένα new school μπαρμπεράδικο με concept φυλακής εκθειάζεται στο no1 περιοδικό barber της Αγγλίας


Μαρίτα Αλημίση · 12 Ιανουαρίου 2018

Το Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη που ‘χει ντούγκλα στο μουστάκι δεν θα ακουστεί ποτέ πια το ίδιο, αγαπητοί φίλοι, σε όποιον περάσει το κατώφλι του Αnber Barber Shop για να περιποιηθεί την γενειάδα του. Ένα κουρείο-μπαρμπεράδικο στο Χαλάνδρι με διακόσμηση… φυλακής που είναι σίγουρα από τα πιο πρωτότυπα concept που έχουμε συναντήσει.

Πέρα από την πλάκα, όμως, στο ευφάνταστο barber house της Σωκράτους θα σε υποδεχτεί καθημερινά μία ομάδα πλήρως καταρτισμένων κομμωτών με street επιρροές ως προς το επαγγελματικό ύφος αλλά και το προσωπικό style. Tα παιδιά εδώ συνδυάζουν αρμονικά την κομμωτική με το barbering σε μια ατμόσφαιρα χαλαρή και απροσποίητη ενώ θα σου προτείνουν αυτό που πραγματικά ταιριάζει στο δικό σου στυλ και όχι απλώς εκείνο που είναι στη μόδα. Οι λέξεις που τους ακολουθούν απ’ την αρχή της δημιουργικής πορείας τους, άλλωστε, είναι επανάσταση, κίνηση, ελευθερία και, φυσικά, ασθητική.

Στα 3 χρόνια λειτουργίας του το Αnber έχει στο δυναμικό του αφιερώματα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά blog, χορηγία για 3ο χρόνο στο καλύτερο πάρτυ της Αθήνας (showtime), χορηγία από την εταιρεία ένδυσης Pumaevents φιλανθρωπικού χαρακτήρα, παράδοση σεμιναρίων καθώς και συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση Barber Connect τον Ιούνιο του 2017 ως brand ambassadors της εταιρίας καλλυντικών Barbatus.


Προσφάτως, μάλιστα, το Μodern Βarber Μagazine, το Νo1 περιοδικό barber του Ηνωμένου βασιλείου που διανέμεται σε 10.000 barber shop σε όλη την Αγγλία, του έκανε ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από τα καλύτερα barbershop της Ευρώπης.

Όσοι πιστοί προσέλθετε, λοιπόν, αφού πρώτα ρίξετε μια ματιά στο site του μαγαζιού, στην σελίδα του στο facebook αλλά και στον λογαριασμό του στο instagram για να πάρετε μία ιδέα από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται καθημερινά εκεί. Φροντίστε μόνο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων καθώς, ως γνωστόν, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και το Anber σίγουρα δεν ακολουθεί την πεπατημένη.

Αnber Barber Shop
Σωκράτους 10, Χαλάνδρι
Τηλ.: 21 0685 2422

Best of internet