Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Το Big Kahuna σερφάρει και στο Χαλάνδρι

Burger στρουθοκαμήλου και self-service σκηνικά


Το Big Kahuna αφού έκανε πάταγο στο περσινό Burger Fest με το περιβόητο burger κροκόδειλου και έβαλε τους πάντες να αναρωτιούνται βρε μπας και  υπάρχει, τελικά, η αλυσίδα μπεργκεράδικων του Tarantino, τον Φεβρουάριο του 2017  έλαβε όντως σάρκα και οστά σε ένα παλιό συνεργείο α(λ)λά beach bar στον Κεραμεικό. Ο χαμός συνεχίστηκε με την ίδια θέρμη όλο τον χειμώνα,  με κοκτέιλς και εξωτικές λιχουδιές στην χαβανέζικη καλύβα, κι έτσι έναν χρόνο αργότερα έρχεται νέο μαγαζί στο Χαλάνδρι, μια περιοχή που αν μη τι άλλο ο κόσμος τιμά το καλό φαγητό!

Οι Kahuna Βrothers είναι γνωστοί τρελάκηδες αφού έχουν φτάσει στο σημείο να κυκλοφορούν με ένα διαλυμένο αγροτικό και να ταΐζουν burger κροκόδειλου τους κατοίκους ενός ορεινού χωριού στο πουθενά, ενώ όλο αυτό είναι γυρισμένο σε ντοκιμαντέρ στο διαδίκτυο… Ίσες δόσεις τρέλας και γεύσης, λοιπόν, μοιράζουν και στα βόρεια όπου στο μικρό αδερφάκι του μαγαζιού του κέντρου θα βρεις συμπυκνωμένη γεύση με ολόφρεσκα υλικά που παρασκευάζονται καθημερινά in da house.


Εκεί, θα σε υποδεχτεί ένας μικρός μα άνετος χώρος στην λογική του self service στον οποίο θα φας ποιοτικά, φτηνά και πολύ γρήγορα. Με επιρροές από Καραϊβική,  Λατινική Αμερική, Ασία και, φυσικά, Χαβάη θα γεμίσεις τα μπιφτεκόψωμά σου με pork belly, με πάπια και ένα σωρό ακόμα κοσμοπολίτικες γεύσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να χορέψεις λίμπο ή έστω να φανταστείς ότι το κάνεις στην Αθήνα.

Το δυνατό τους χαρτί είναι ξεκάθαρα τα πολλά και διαφορετικά burgers, τόσο μεταξύ τους, αλλά και σχετικά με οτιδήποτε έχεις δοκιμάσει εντός συνόρων αφού παίρνουν την ιδέα burger και την τραβάνε λιγάκι στα άκρα όπως μόνο αυτοί ξέρουν -τσέκαρε το μπιφτέκι από κρέας στρουθοκαμήλου-. Όλα αυτά σταθερά με την υπογραφή του Δημήτρη Μπαλλιάν και του extraordinary chef Στέφανου Στεφανίδη.Φυσικά, θα συμμετέχουν ξανά τον Μάϊο στο 1ο burger fest στη Θεσσαλονίκη και όπως μας ενημέρωσαν, μας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις. Αδημονούμε.

Κολοκοτρώνη 15 και Γυφτοπούλου, Χαλάνδρι
Τηλ: 210 6810038

Best of internet