Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Κινηματογραφικό Βrunch στο Taf Kappa

Kάθε σαββατοκύριακο (νομίζουμε ότι) τρώμε Breakfast at Tiffany’s


30 Δεκεμβρίου 2017

To Τaf Kappa στα Κάτω Πετράλωνα είναι το talk of the town των ημερών αγαπητοί φίλοι, κι αυτό γιατί εκτός από την ωραία ατμόσφαιρα και τον καλό καφέ που αναμφίβολα διαθέτει, τα σαββατοκύριακα σερβίρει και ένα από τα πιο πλούσια brunch της πόλης.

Ανοίγοντας τον κατάλογο με την Holly Golightly μπαίνεις αμέσως στο mood ενώ μπομπάτα burgers, κολασμένα egg tortillas και φρέσκα sandwiches με ένα σωρό πρωτότυπα υλικά σου κλείνουν συνωμοτικά το μάτι. Αυτά για αρχή αφού μετά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υποπέσεις στον πειρασμό και θα παραγγείλεις κάποια απ’ τα αφράτα pancakes του καταλόγου. Με μέλι, κανέλα και βούτυρο ή με maple syrup για τους λάτρεις του παραδοσιακού και με πραλίνα φουντουκιού ή oreo για τους εραστές της σοκολάτας.


Το πρόγευμα σου συμπληρώνεται ιδανικά με τα cocktails του καταστήματος (δοκίμασε το Rose Martini με ούζο, λάιμ, πορτοκάλι και grand marnier) ή με ένα energie smoothie αν είσαι fit. Φυσικά, μπορείς πάντα να διαλέξεις και κάποιο από τα πολλά ιδιαίτερα ροφήματα και τσάι που βρίσκεις όλες τις ώρες της ημέρας στο μαγαζί.

Taf Kappa
Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Αθήνα
Tηλ.: 21 1184 1138

Best of internet