Quantcast
guide EVENTS

Οι CHICKN και το Tribe τους + Α Victim Of Society απόψε στη σκηνή του Gagarin 205

Psych, folk, kraut, fuzz και άλλα κόλπα στο πρώτο μεγάλο Live για την παρουσίαση του ομώνυμου LP των CHICKN


LUBEN CREW · 24 Νοεμβρίου 2016
triad2

CHICKN – Photo credit = Freddie F.

Σε μια ελληνική σκηνή που τα τελευταία χρόνια παράγει με πάθος stoner, hip-hop, punk, psychedelic rock και μαλακίες -με αυτή τη σειρά-, οι CHICKN μετά από μια πορεία τριών χρόνων έρχονται να παρουσιάσουν Live το πολυσυζητημένο ντεμπούτο τους στην Inner Ear.

Βάζοντας μέσα ένα πληθωρικό μίγμα από 70s psychedelic, fuzz rock, hendrix, voodoo, groove, ηλεκτρικά jam και άλλες τυχαίες λέξεις που προσπαθούν να περιγράψουν ένα ήχο που είναι ταυτόχρονα πολύ οικείος αλλά και πολύ δικός τους, οι CHICKN θα πάιξουν σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου το LP τους στη σκηνή του Gagarin 205.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί Α Victim Of SocietyDJ set της βραδιάς ο Αδαμάντιος (Terranga Beat).

Πληροφορίες στο Facebook Event

chickn

Οι Chickn είναι οι: Άγγελος Κράλλης (φωνή, στίχοι, ηλεκτρικές-ακουστικές-resonator κιθάρες, ηλεκτρικό sitar,    λαούτο, synthesizers, τσαμπούνα, στάμνες, drum machine, steel drum) Ευάγγελος Ασλανίδης (τύμπανα, κρουστά, djembe, νταρμπούκα, μπεντίρ), Παντελής Καρασεβδάς (τύμπανα, κρουστά, congas, djembe)
Στο album συμμετέχουν: Sir Kosmiche (μπάσο), Κωνσταντίνος Πρωτόπαππας (ηλεκτρική κιθάρα), Χάρης Νείλας (νταρμπούκα, congas, cowbell), Αντρέας Κιλτσικσής (ούτι, αμανές), Prins Obi (συπληρωματικά πλήκτρα και φωνές) και King Elephant (σαξόφωνο), Νίκος Τριανταφύλλου και Ηρακλής Βλαχάκης (ηχοληψία).

CHICKN

CHICKN – Photo credit = Freddie F.

Δελτίο τύπου:

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

CHICKN

special guests: A Victim Of Society

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο

Σημεία προπώλησης : viva.gr , τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload και Syd Records (Πρωτογένους 11 Ψυρρή)

Οι Chickn είναι ένα αρθρωτό μουσικό σχήμα που έχει ξεχωρίσει στην αγγλόφωνη αθηναϊκή σκηνή για τα εκρηκτικά live με τις απρόσμενες καταλήξεις, τα impromptu, εκτεταμένα τζαμαρίσματα και τα μυστήρια setlists. Κάθε εμφάνιση τους είναι μοναδική γιατί, την ώρα της συναυλίας, διαθέσεις, ήχοι, ακόμα και η σύνθεση της μπάντας, μεταβάλλονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ανάποδες γκρούβες, μανιώδη riffs και φωνητικά με ιδιοσυγκρασία συνθέτουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, δίνοντας μια λίγο διαφορετική εκδοχή του τι σημαίνει rock σημερα (jetztzeit rock).

Με τον ενθουσιασμό που ακολούθησε την εμφάνισή τους δίπλα στους σπουδαίους Budos Band να μην έχει κοπάσει, οι Chickn επιστρέφουν στο Gagarin για να γιορτάσουν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους (που κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου από την Inner Ear ) με ένα φιλόδοξο live για το οποίο οι αθηναίοι μουσικόφιλοι θα μιλούν για καιρό. Στη σκηνή θα ανέβει διψήφιος αριθμός μουσικών, δίνοντας σάρκα και οστά σε ένα όνειρο χρόνων: το να μπορέσουν όλοι όσοι, κατά καιρούς, στελέχωσαν αυτό το μουσικό όχημα να παίξουν επιτέλους μαζί. Η σύμπραξη αναμένεται εκστατική!

Best of internet