Quantcast
guide EVENTS

Το EPIC ανοίγει την αυλαία της χορευτικής σεζόν με το πιο καυτό GIRLS’ NIGHT OUT στο Bolivar

Girls just wanna have fun και η μεγάλη χορευτική πρεμιέρα του EPIC για το 2021 το αναλαμβάνει


LUBEN CREW · 14 Ιουνίου 2021

Η καραντίνα φεύγει (τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε ότι γίνεται, ντάξει;), η μουσική και τα πάρτι ξανάρχονται. Με δύο λόγια, έρχεται η ώρα να ρεφάρουμε στη διασκέδαση μετά από μήνες στον πάγο. Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, ήρθε αυτή η ένδοξη στιγμή.

Κι όπως σε όλα τα πράγματα, η φάση είναι ladies first. Έτσι, το EPIC / ΕΠΙΚ και το Bolivar Beach Bar υποδέχονται το άνοιγμα της χορευτικής σεζόν με μια girls night out καταστασάρα στον γνώριμο χώρο του club της καρδιάς μας. Η μουσική θα είναι όλα όσα περιμένετε (Rihanna, Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera, The Pussycat Dolls, Madonna) και μερικά που έχετε ξεχάσει και θα τα θυμηθείτε μαζί με τις σκουριασμένες dance moves σας!

Το μεγάλο ραντεβού που είναι το Girls Just Wanna Have Fun είναι την Πέμπτη 17 Ιουνίου, ώρα 9 το βράδυ. Αυτό είναι το FB event με το πολύ κατατοπιστικό description:

«Το EPIC επιστρέφει και σας υπόσχεται το απόλυτο καλοκαιρινό GIRLS’ NIGHT OUT στο Bolivar Beach Bar!
POP & RNB guilty pleasures all night long!
Featuring Rihanna, Beyoncé, Britney Spears, Christina Aguilera, The Pussycat Dolls, Madonna, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Shakira, Ricky Martin, Spice Girls, Destiny’s Child, Lady Gaga, Drake, Sia, Katy Perry, Avril Lavigne, P!nk, M.I.A., Backstreet Boys and more!
Πέμπτη 17 Ιουνίου
Bolivar Beach Bar
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 5 €»

Μην το χάσετε!

 

Best of internet