Quantcast
guide EVENTS

Τα Χειρότερα Διαμερίσματα της Νέας Υόρκης

Η δυστυχία του να αναζητάς στέγη στο μεγάλο μήλο – με εικόνες


LUBEN CREW · 11 Μαΐου 2013

Brooklyn. $900.00 (με έτοιμη θηλιά να κρεμαστείς)

 
 

Είχε γίνει παλαιότερα αναφορά στους κλειστοφοβικούς χώρους που αναγκάζονται να μένουν οι κάτοικοι του Hong Kong. Βέβαια αυτό δεν είναι ένα φαινόμενο που το συναντάμε μόνο στις ασιατικές περιοχές που πλήττονται από υπερπληθυσμό, αλλά και στην “αναπτυγμένη” Δύση και μάλιστα στο κέντρο των εμπορικών συναλλαγών, τη Νέα Υόρκη.

Ο κινηματογραφιστής Ryan Nethery έψαχνε για μήνες να νοικιάσει ένα ευάερο και άνετο διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη. Αφού αντίκρισε πολλούς ανεκδιήγητους χώρους με εξωφρενικά ενοίκια, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Tumblr με τα χειρότερα δωμάτια που μπορεί να νοικιάσει κάποιος στην Νέα Υόρκη.

Δηλώνοντας σε μια συνέντευξη για το πως του ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει αυτό το tumblr ο Ryan δήλωσε: «Για έναν ανεξάρτητο κινηματογραφιστή σαν εμένα με αμοιβή γύρω στα 1000 δολάρια το μήνα είναι αδιανόητο να φεύγουν τόσα λεφτά σε αυτά τα άσχημα και περιορισμένα σε χώρο δωμάτια. Ευτυχώς έχω ένα αμάξι που μου έχει δώσει η γιαγιά μου για να κινούμαι και θα προτιμούσα να κοιμάμαι εκεί πάρα σε αυτά τα δωμάτια. Και πάλι καλά που υπάρχουν και μερικοί καλοί φίλοι που μπορούν να με φιλοξενήσουν»

Έχουμε διαλέξει τα χειρότερα των χειρότερων, ενώ μπορείτε να δείτε όλα όσα έχει φωτογραφίσει στο tumblr του, “THE WORST ROOM

 
 

Brooklyn. $950.00

Brooklyn. $725.00 “και με κουζίνα”

Manhattan. $1600

Brooklyn. $1250.00

Brooklyn. $1200.00
(με αξιόπιστο ρεύμα)

Brooklyn. $1100.00 (και με θέα σε τοίχο έτσι)

Best of internet