Quantcast
guide EVENTS GUIDE

Το ΕΚΕΙ μας προσκαλεί σε διπλό closing party και πάει διακοπές για να ετοιμάσει εκπλήξεις

Αυτό το Σάββατο 7 Ιουνίου, στο απογευματινό Block Street party και στη συνέχεια στον εσωτερικό χώρο του club, θα θυμηθούμε (ή θα προσπαθήσουμε τουλάχιστο!) όλες τις ξέφρενες βραδιές στο αγαπημένο μας urban club.


Νίκος Βαζαίος · 6 Ιουλίου 2018


Από την Αθήνα έλειπε ένα club που να αποθεώνει την urban κουλτούρα, αλλά εκεί κάπου τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθε η ομάδα που άνοιξε το EKEI για να καλύψει το κενό – μην ξεχνάς πως είναι οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από τα αξέχαστα Senza και K44. Μέσα σε έξι μήνες λειτουργίας, το EKEI στη στοά της Λέκκα 23 έγινε σημείο συνάντησης για να ακούς τα καλύτερα party και rave anthems, να συναντάς φίλους και να κάνεις καινούργιους (αυτό δεν είναι το νόημα του clubbing;), σ’ ένα χώρο όπου η street art και το απενοχοποιημένο μουσικό attitude έχουν βρει το σπίτι τους.

Τώρα που οι άνθρωποι του EKEI ετοιμάζονται για διακοπές και ανασύνταξη (μας λένε ότι ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις από τον Σεπτέμβριο αλλά ακόμη κρατούν το στόμα κλειστό) μας αποχαιρετούν για λίγο με ένα διπλό πάρτυ αυτό το Σάββατο 7 Ιουνίου. Φόρεσε, λοιπόν, ό,τι πιο άνετο και δροσερό έχεις (θα ‘χει ζέστη, το ‘χεις καταλάβει αυτές τις μέρες), γιατί θα χορεύεις από τις 6 το απόγευμα! Τότε ξεκινάει το Block Street party έξω στη στοά με πολλά live acts και DJ sets, ανάμεσα στα οποία οι ΦΡΟ, Stv27 και MNDL, που θα καλύψουν την απόσταση από την disco μέχρι την trap. Από τις 11 το βράδυ και μετά (και μέχρι το πρωί, όπως είναι το συνήθειο εδώ), η δράση θα μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο του club, με τους Rider, MNDL και πολλούς ακόμη από τους DJs που πέρασαν από τα decks του EKEI τους προηγούμενους μήνες. Τελευταίο ραντεβού, λοιπόν, στο EKEI αυτό το Σάββατο και… stay weird μέχρι τον Σεπτέμβριο!

EKEI
Λέκκα 23, Σύνταγμα

Είσοδος μετά τα μεσάνυχτα 5€ με μπύρα και 7€ με ποτό

Facebook event

Best of internet