Quantcast
guide EVENTS

Το Spoudase Festival έρχεται στις 19 & 20 Μαϊου στην Τεχνόπολη

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ που αφορά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά


5 Απριλίου 2018

Το Spoudase Festival έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, στις 19 & 20 Μαΐου 2018.

Το Spoudase Festival θα φιλοξενήσει 300 φορείς από όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης επικοινωνώντας και παρουσιάζοντας τα προγράμματά, τις δραστηριότητές και τα εκθέματά τους που σχετίζονται με τις Σπουδές, την επιμόρφωση, την κατάρτιση, την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Πάνω από 200 workshops και σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν δωρεάν από κορυφαίους επιστήμονες, ιδρύματα, Πανεπιστήμια, στελέχη της αγοράς με βεβαιώσεις παρακολούθησης και πιστοποιήσεις.

Παράλληλα 150 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα παρέχουν δωρεάν συμβουλές για συμπλήρωση μηχανογραφικού, Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ και επαγγελματικό προσανατολισμό.

Το Spoudase Festival αποτελεί κορυφαίο πεδίο δια ζώσης γνωριμίας των επιμορφωτικών και επιστημονικών προγραμμάτων όλων των επιπέδων, συνδέοντας την εκπαίδευση, τις δεξιότητες, την κατάρτιση και γενικότερα τις σπουδές και την δια βίου εκπαίδευση με την επαγγελματική σταδιοδρομία, την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τις εξελίξεις στην παραγωγή και τις ανάγκες στην αγορά εργασίας.

Το Spoudase Festival επενδύει στην ανάδειξη όλων των δράσεων, κινήσεων και πρωτοβουλιών που προωθούν τις νέες τεχνολογίας στην εκπαίδευση, τους ανθρώπους και φορείς που πειραματίζονται και καινοτομούν, τοποθετώντας τις σπουδές στο κατώφλι του μέλλοντος!

Οι επισκέπτες του Spoudase Festival θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για πάνω από 300 υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές δημοσίων Πανεπιστημίων, Κολεγίων αλλά και πιστοποιημένων και μοριοδοτούμενων e-learning.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη αλλά η εγγραφή απαραίτητη την οποία και μπορείτε να κάνετε εδώ http://www.spoudasefest.gr/.

Facebook Event

Best of internet