Quantcast
guide EVENTS

Η Αθήνα υποδέχεται τους Ufomammut την Μεγάλη Τρίτη στο Fuzz Live Music Club

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Mock Τhe Mankind


29 Μαρτίου 2018

Η Αθήνα υποδέχεται, επιτέλους, τους Ufomammut στην πιο εκκωφαντική βραδιά του 2018. Δεν είναι υπόσχεση, είναι γεγονός. Την Μεγάλη Τρίτη, 3 Απριλίου, στο Fuzz Live Music Club, οι Ιταλοί ξαναφέρνουν τον πελώριο ψυχεδελικό doom ήχο τους στην πόλη, τέσσερα χρόνια μετά την ιστορική παρθενική εμφάνισή τους.  Ενας τυφώνας από μνημειώδη riffs που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Οι Mock Τhe Mankind θα ανοίξουν τη συναυλία των Ufomammut!

Το τριμελές συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2012 στον από τον Πειραιά, οπότε και αποφάσισαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην σκηνή μέσω ατμοσφαιρικών heavy doom δημιουργιών! Έχουν μοιραστεί το σανίδι με ονόματα όπως οι Oranssi Pazuzu, Jucifer, Hexvessel, Jacob, Agnes Vein, Omega Monolith κ.α.
Τον Σεπτέμβρη του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ruination”, ενώ ο νέος δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει έντος του έτους.

Page: https://www.facebook.com/mockthemankind/?fref=mentions

To πρόγραμμα:

Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Mock The Mankind 21:00
Ufomammut 22:00

Εισιτήρια προπωλούνται προς 20 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 24 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

Best of internet