Quantcast
guide EVENTS

Αθήνα ακούει; Οι Unboxholics έρχονται να αλώσουν την πρωτεύουσα στις 18 Μαρτίου

Το μεγάλο gaming και tech event έρχεται στην Αθήνα


LUBEN CREW · 13 Μαρτίου 2018

Το μεγαλύτερο Gaming και Tech Event που περιμένει το Αθηναϊκό κοινό, γίνεται σε λίγες ημέρες πραγματικότητα, αγαπητοί φίλοι. Η περιβόητη ομάδα των Unboxholics αφήνει για λίγο την έδρα της στην Αριδαία και παίρνει τον δρόμο για την πρωτεύουσα, σε ένα μεγάλο Event που γίνεται πραγματικότητα με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Οι Unboxholics που έχουν αλώσει το Youtube με 390.000 subscribers και 68 εκατομμύρια views, μοιράζονται καθημερινά το πάθος τους για το gaming και την τεχνολογία μέσα από reviews, unboxings, vlogs και livestreams. Τώρα έρχονται για να παρουσιάσουν ένα πολυαναμενόμενο high-energy και super entertaining 4-ωρο show την Κυριακή 18 Μαρτίου στην Ιερά Οδό με πολλούς special guests.

Το πρόγραμμα του event είναι φουλ μπαμπάτσικο, αφού θα περιέχει βιντεοπαιχνίδια, μουσική, διαγωνισμούς με το κοινό, battles, καλεσμένους και -προφανώς- μπόλικες εκπλήξεις! Κατά τη διάρκεια του event, οι fans των Unboxholics αλλά και λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live sets από τους Unboxholics αλλά και από Special Guests! Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με τους Unboxholics μέσω live διαγωνισμών με δώρα-έκπληξη!

To Αθηναϊκό κοινό των Unboxholics περιμένει εδώ και 6 χρόνια αυτό το μεγάλο event, το οποίο επιτέλους γίνεται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες, updates και διαγωνισμούς στα Social Media accounts των Unboxholics και του ΓΕΡΜΑΝΟΥ παρακολουθώντας τα hashtags #uhgermanos #germanos & #unboxcholics. 

UNBOXHOLICS IN ATHENS PRESENTED BY GERMANOS

Best of internet