Quantcast
guide EVENTS

Η Voltage Records υποδέχεται τον Steve Mulder στο Steam αυτή την Παρασκευή

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το πιο κουλ πάρτι της Παρασκευής


14 Φεβρουαρίου 2018

H Voltage Records και τo club Steam υποδέχονται τον ιδιοκτήτη της Orange Recordings και έναν από τους πιo χαρισματικούς παραγωγούς της σημερινής techno σκηνής, τον Steve Mulder.

Ιδιότροπος, περφεξιονιστής και εξαιρετικά επιλεκτικός, ο επιλεγμένος από τον Carl Cox ως Παραγωγός του 2008 στο DJ Mag και από τον Eddie Halliwell δύο χρόνια αργότερα για τον ίδιο θεσμό, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην καρδιά της αποκριάς, το βράδυ της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου.

Με το πρώτο του release να έχει γίνει το 2005 σε βινύλιο και μετρώντας περισσότερες από 90 κυκλοφορίες σε original και remix μέχρι σήμερα, ο Ολλανδός παραγωγός, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει techno.

Ο Mulder έχει στο παλμαρέ του κυκλοφορίες σε κάποια από τα καλύτερα labels του πλανήτη όπως οι Intec Digital, Rilis_Unrilis, Bush, Toolroom Records, MB Elektronics Recordings, Pornographic Recordings, Transmit Recordingsit, Nervous Records, Cr2 Records, Detone, Global Underground και η πορεία του είναι σταθερά ανοδική.

Η δισκογραφική του, η Orange recordings έχει καταφέρει μέσα σε μία τετραετία να έχει πλασαριστεί ανάμεσα στα κορυφαία labels της σκηνής, έχοντας φιλοξενήσει μουσική από καλλιτέχνες όπως Carl Cox, Cristian Varela, Spartaque, Spektre, Rob Hes, Peter Bailey και Richie Santanatana.

“Orange is the new black” όπως λένε οι fans του label, ενώ επιπρόσθετα, η μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του Steve στον χώρο, δείχνει ότι δεν έχει τέλος! Μαζί με τον Mulder στο Steam, θα εμφανιστούν οι Anna V., D-Vibe και Nikolay Kirov.

 

Facebook Event

Location:
Steam Athens
Ευρυμέδοντος 3 / Γκάζι

Doors open at 00:00 till 08:00

Best of internet