Quantcast
guide EVENTS

Ο Kevin Yost έρχεται τον Φεβρουάριο στο Steam

Κάθε δεύτερη Πέμπτη το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει σε ένα μοναδικό live


12 Φεβρουαρίου 2018

Το Steam Club υποδέχεται τον Φεβρουάριο παρέα με τον Kevin Yost (Kevin Yost Music), στο καινούριο του residency στην Αθήνα το οποίο θα λαμβάνει χώρα κάθε δεύτερη Πέμπτη.

Όσον αφορά τον Kevin Yost δεν υπάρχει ένα είδος ή στυλ για να κατηγοριοποιήσει κανείς τα κατορθώματα του. Σε ηλικία 4 ετών, όταν και πρώτο έπιασε στα χέρια του drumsticks ξεκίνησε να έχει μια εμμονή με τη δημιουργία μουσικής. Στα μέσα των 80’s και στη πρώιμη εφηβεία του γνωρίζει τις δύο του ερωμένες, τη House και το Djing. 

Πέρασε τα επόμενα χρόνια του να αναπτύσσοντας το deep jazzy house στυλ του έως το ’98 που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, One Starry Night, το οποίο πλέον αποτελεί all time classic deep house album. Έκτοτε μετρά πάνω από 100 single κυκλοφορίες 8 άλμπουμ και πολλά mix cds.

Ο Kevin έχει κερδίσει τη φήμη του ως ένας καλλιτέχνης που δε σταματά να παίζει, να παράγει και να ωθεί τη μουσική του μπροστά. Το djing γι’ αυτόν είναι κάτι προσωπικό που μοιράζεται με το κοινό του. Τελευταίο του project είναι το “Live & improvised” στο οποίο δημιουργεί μουσική επί τόπου για πρώτη φορά και τελευταία. Μοιράζεται έτσι με το κοινό του τη χαρά της δημιουργίας του καλλιτέχνη. Κάθε live είναι μοναδικό, και διαφορετικό από το προηγούμενο πράγμα που τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά.

Location:
Steam Athens
Ευρυμέδοντος 3 / Γκάζι

Doors open at 23:00 till 06:00

Τιμές εισόδου / Tickets at the door : 10 € με ποτό / with drink

Τιμή Φιάλης / Bottle price :
Tables: 100 € / 4 persons (1 bottle)

Τηλ. Κρατήσεων: 6936660260, 6981029016, 2103412120

Best of internet