Quantcast
guide EVENTS

O Γάλλος συνθέτης Worakls στο Steam Athens

Ο Dj που χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο ήχο του και το πάντρεμα διαφορετικών μουσικών στυλ έρχεται στις 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα


Μαρίτα Αλημίση · 17 Οκτωβρίου 2017

Το Luben και το Anormale παρουσιάζουν τον Γάλλο συνθέτη Worakls στο Steam Athens, το απόλυτο hot spot της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 22:00.

Ο νεαρός γάλλος Worakls είναι συνθέτης πάνω απ ‘όλα. Καθώς μεγάλωσε σε μια οικογένεια μουσικών, άρχισε να μαθαίνει το πιάνο σε ηλικία 3 χρονών. Σύντομα μετά το Ωδείο, βρίσκει μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής έναν τέλειο τρόπο να δώσει στις μελωδίες του αυτό το ασύγκριτο ονειρικό αλλά και δυναμικό ήχο που τους ταιριάζει τόσο καλά.

Αντλεί τη δημιουργικότητά του από πολλά είδη, όπως ταινίες soundtracks και κλασική μουσική. Το 2014 δημιουργεί την εταιρία Hungry Music με τους φίλους του N’to και Joachim Pastor, επιτρέποντάς του να εκφράσει πλήρως αυτές τις επιρροές.

————————–————————–————
Anormale Music special edition

AnoRmaLe είναι ένας χώρος για την ανάπτυξη, την άνοδο και την άνθιση της μουσικής. Πρόκειται για μία προσβάσιμη πλατφόρμα που δημιουργήθηκε ώστε τα άτομα να μπορούν να αναπτύξουν τις επιρροές τους, τις εμπνεύσεις τους και τη δημιουργικότητά τους.

Είναι σε ανοικτή σχέση με τις αισθήσεις, οδηγώντας στις αυθεντικές αξίες του ηλεκτρονικού μουσικού κινήματος, δίνοντας μια διαφορετική προοπτική για τις τέχνες, τη μουσική και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

MORE INFO SOON

Facebook Event

Best of internet