Quantcast
guide EVENTS

Spoudase 2017: H πρώτη έκθεση Σπουδών στην Ελλάδα έρχεται στην Τεχνόπολη με υποτροφίες και δωρεάν σεμινάρια

Μάθε τα πάντα για τις σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο και βρες το προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό που σου ταιριάζει


LUBEN CREW · 13 Ιουνίου 2017

Η πρώτη έκθεση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών έρχεται στην τεχνόπολη, για να μάθεις τα πάντα για τις σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο και να βρεις το προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό που σου ταιριάζει! Η έκθεση «Spoudase 2017» απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αυξήσουν τις προοπτικές καριέρας τους με ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό πρόγραμμα και επιθυμούν να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία που να ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και αξιολόγησης του βιογραφικού σας, ενώ πάνω από 120 υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ για Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά, Ε-learning και σεμινάρια θα κληρωθούν και θα δοθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ. Δηλώστε εδώ συμμετοχή για να διεκδικήσετε τις υποτροφίες που θα δοθούν.

Στις 24 και 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, έρχεται για πρώτη χρονιά Φεστιβάλ Spoudase, το οποίο φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το φεστιβαλικό σημείο αναφοράς για την τριτοβάθμια και μετατριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, αποτελώντας δίαυλο επικοινωνίας για τα Πανεπιστήμια, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες τους.

Περισσότερα από 600 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα και e-learning από 25 Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Κολέγια σε ένα διήμερο φεστιβάλ γιορτή της Εκπαίδευσης με δωρεάν είσοδο και δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων, των workshops από τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα δώσουν και πιστοποίηση παρακολούθησης.

Πάνω από 120 Υποτροφίες

Πάνω από 120 υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ για Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά, Ε-learning και σεμινάρια θα κληρωθούν και θα δοθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ. Δηλώστε εδώ συμμετοχή για να διεκδικήσετε τις υποτροφίες που θα δοθούν.

40 ώρες Δωρεάν Σεμινάρια και Grow Greek Tourism Online

Πάνω από 40 ώρες Δωρεάν Σεμιναρίων και Workshops όπου ο επισκέπτης θα παίρνει πιστοποίηση παρακολούθησης. Εδώ να σημειώσουμε πως τα Σεμινάρια θα ανοίξει το Grow Greek Tourism Online, μια πρωτοβουλία της Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, όπου θα δίνεται και βεβαίωση παρακολούθησης. Την Δευτέρα 12/06 θα ανοίξουν οι αιτήσεις

Δωρεάν Σεμινάρια με πιστοποίηση στην Ειδική Αγωγή, στη συμπεριληπτική εκπαίδευση, στην Πληροφορική,  στο Digital Marketing, στο CSAP, στα νομικά, στην υγεία, στην αλληλέγγυα οικονομία, σε διάφορα αντικείμενα από τις ανθρωπιστικές επιστήμες, και πολλά άλλα.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των Workshops, Ομιλιών και Σεμιναρίων

Εξειδικευμένοι επιστήμονες Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, απόφοιτοι του ΠΜΣ Επαγγελματική Συμβουλευτική & Προσανατολισμός του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο  Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και αξιολόγηση του βιογραφικού σας..

Θα πραγματοποιηθεί κεντρικό συμβουλευτικό workshop  με τίτλο “Διαβατήριο για την σταδιοδρομία μου: Αποκωδικοποιώντας τα μυστικά του Βιογραφικού και της Συνοδευτικής Επιστολής.”

Διήμερο πρόγραμμα Ομιλιών

Καθηγητές Πανεπιστημίων, πρόεδροι τμημάτων, διευθυντές προγραμμάτων, Πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις, στελέχη της αγοράς και πολλοί άλλοι  συμμετέχουν στο διήμερο πρόγραμμα ομιλιών το οποίο θα διεξαχθεί στον χώρο του Innovathens.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν  τα προγράμματά τους, αναλύοντας τους λόγους να τα παρακολουθήσει ένας υποψήφιος. Παράλληλα θα επικεντρωθούν στην σύνδεση των προγραμμάτων με την αγορά εργασίας και την επαγγελματική προοπτική.

Αγορά εργασίας και επαγγελματική προοπτική.  Ομιλίες διευθυντών προσωπικού κορυφαίων εταιρειών

Στο διήμερο πρόγραμμα ομιλιών θα μιλήσουν διευθυντές προσωπικού από κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα μεταφέροντας την εμπειρία τους για τις δεξιότητες, γνώσεις και γενικότερα όλα τα κριτήρια που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος για να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας.

Σεμινάρια και E-Learning Corner

Κορυφαία e-learning προγράμματα και σεμινάρια Πανεπιστημίων θα βρίσκονται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων παρέχοντας υποτροφίες στους επισκέπτες και ενημερώνοντας για τα προγράμματά τους.


Spoudase 2017

24 και 25 Ιουνίου,

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Λεωφ. Πειραιώς 100

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ (για να μπείτε στην κλήρωση για τις υποτροφίες)

Δείτε όλο το πρόγραμμα των Workshops, Ομιλιών και Σεμιναρίων

spoudase.gr

Best of internet