Quantcast
guide EVENTS

Το Βurger Fest επιστρέφει: Tι θα φάμε, θα ακούσουμε και θα δούμε φέτος στην Τεχνόπολη

Mπεργκερόφιλες και μπεργκεροφάγοι, ραντεβού στην Τεχνόπολη 18 με 21 Μαΐου


LUBEN CREW · 15 Μαΐου 2017

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις των burgers, χάμπουργκερς, μπιφτεκόψωμων ή όπως τελοσπάντων προτιμάτε να αποκαλείτε αυτό το θεσπέσιο φαγητό: Το Βurger Fest 2017 είναι εδώ! Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της Αθήνας επιστρέφει και φέτος σε μεγαλύτερο χώρο (στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι), με περισσότερες συμμετοχές, περισσότερες συναυλίες και φυσικά περισσότερα burgers. Πριν σας παρουσιάσουμε αναλυτικότατα το τι θα φάμε, ακούσουμε και κάνουμε εφέτο, ας θυμηθούμε πόσο όμορφα τα είχαμε περάσει πέρσι:

Aαααχ, αναμνήσεις που φέρνουν δάκρυα στα μάτια, και σαλάκια στα στόματά μας. Αρκετά όμως με το παρελθόν, ας δούμε τι μας περιμένει φέτος σ’αυτό το φεστιβάλ – αποθέωση του μπιφτεκίου:

Tα Μπεργκεράδικα

Φέτος στο Burger Fest συμμετέχουν 15 burger houses. Σα να λέμε, 15 διαφορετικοί λαχταριστοί τρόποι για να ξεχάσεις οριστικά την πιθανότητα να σκάσεις στην παραλία με το θανατηφόρο κορμί το οποίο κορόιδευες τον εαυτό σου ότι θα έχεις προλάβει να σμιλεύσεις. Με αλφαβητική σειρά λοιπόν, θα μας ταΐσουν οι:

Barbeque “Franklyn” Smokehouse ,Beerger , Bronx Burgers ,Brooklyn, The Taste Factory , Butcher’s Burger & Butcher’s Steak House , Diver Beer Restaurant , Goody’s Burger House , Hot Hot Burger Bar , Juicy Grill , King’s Point burger bar , Λόρδος , Mikaello , Monster BurgersΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και Q Burgers.

Αρχίστε να γυμνάζετε τις σιαγόνες σας από τώρα, παιδιά.

Παγωτά και Γλυκά

Ο έξυπνος μπεργκεροφάγος, φροντίζει να το σπάει σε τακτά διαστήματα με κάτι γλυκό. Ευτυχώς για εμάς, με παγωτά από το Davinci, γλυκά από το Λόρδο,  λουκουμάδες από το… Lukumades και τα τρελιάρικα παγωτο-burgers του Ice Ice Burger, δεν υπάρχει περίπτωση πρόκειται να μείνουμε παραπονεμένοι.

H Μουσική


Ιδού το συναυλιακό πρόγραμμα, αγαπητοί φίλοι:

Απ’όλα έχει ο μπαξές. Την πρώτη μέρα headliners οι θρυλικοί Dub Pistols, τη 2η ο μάγιστρος του χιούμορ Τonis Sfinos + όλο το επιτελείο του, Σάββατο το κρατάμε αληθινό με τον έναν και μοναδικό Μιθριδάτη και την Κυριακή ξεβιδωνόμαστε στο χορό με τους Wedding Singers και bonus after party απενοχοποιημένης λαϊκής διασκέδασης με τους ΒΙΕΤΝΑΜ για να κάψουμε την Τεχνόπολη (μεταφορικά).

Οι συναυλίες ξεκινάνε κάθε μέρα στις 19:30.

Από την περσινή εμφάνιση των Wedding Singers

 

Oι Jaguar Bombs επί το έργον

Όσο για τα DJ sets, σημειώστε: Δημήτρης Μετζέλος, Phunk Sinatra, Daddy, Akis Silves, Αναστασία Μαρκολέφα, Irineos TheFirst, Aggelos Kouklakis και Tamam Soundsystem.

Mπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ώρες των συναυλιών και των DJ sets ακριβώς εδώ.

Live Cooking

To Live Cooking είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: Mερικοί από τους πιο αγαπημένους σεφ της πόλης, μαγειρεύουν εκλεκτές συνταγές ζωντανά, για τα μάτια μας μόνο. Για τσεκάρετε το πρόγραμμα…

Για τους Μικρούς Μπεργκερόφιλους

Είσαι οικογενειάρχης (ή παιδάκι); Ε τότε, μάλλον θα χαρείς να μάθεις ότι στο Burger Fest θα λειτουργεί καθημερινά παιδότοπος στον οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιδοθούν σε διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Οι ώρες λειτουργίας είναι: Πέμπτη 17:00 – 21:00 και Παρασκευή έως και Κυριακή 12:00 – 20:00.

Παράλληλες Δράσεις

Ακόμα κι όταν δεν τρως ή δε λικνίζεσαι υπό τους ήχους της μουσικής, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε κρατήσουν χαρούμενο/η στο Burger Fest.

Καταρχάς, μπορείς να πάρεις μέρος στα Food Challenges του e-FOOD για να διεκδικήσεις δωροεπιταγές από τα αγαπημένα σου εστιατόρια. Τα αγωνίσματα, πολλά: Blind Chef, Burger Jenga, Mexican Roulette, Taste Sensor και Speed Up και πίστεψέ μας, είναι τόσο διασκεδαστικά όσο τα κάνουν να φαίνονται οι τίτλοι τους.  Το μόνο που ζητάμε από εσένα είναι να μην ντρέπεσαι να ανέβεις στη σκηνή.

Το αγαπημένο μας Flea Market, θα είναι ξανά εκεί και φέτος. Μπορείς να χαζέψεις/ψωνίσεις καλούδια από τους παρακάτω:

 

Aν είσαι εθισμένος στα escape rooms και χρειάζεσαι επειγόντως μια δόση απόδρασης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Burger Fest σε έχει καλύψει κι εκεί, αφού μπορείς λύσεις τους γρίφους του The Box – Burger Edition του φοβερού και τρομερού Τhe ΜindΤrap Pireaus.


Στο Gaming Room θα σε περιμένουν 10 Playstation 4 και 2 Χ-Βοx One και αν θεωρείς ότι το’χεις, μπορείς να διαγωνιστείς στο Pro και σε άλλα παιχνίδια και να διεκδικήσεις ακόμα περισσότερα κουπόνια φαγητού από το e-FOOD.

Αν έχεις όρεξη για λίγο σοβαρό, ψάρωμα, μην αμελήσεις να τσεκάρεις το street magic του απίστευτου aka Siou. Πάρε μια γεύση:

O Διαγωνισμός

Κάνε τη φωνή σου να ακουστεί! Που έφαγες το καλύτερο burger; Ψήφισε για τον τίτλο του καλύτερου burger house. Πέρσι το πήρε το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ. Φέτος;

Αυτάααα.

Μπορείς να δεις τα πάντα όλα σχετικά με το φεστιβάλ εδώ κι εδώ, και προπαντώς, μην ψαρώνεις ότι δε θα βρίσκεις να παρκάρεις (αν δε θέλεις να έρθεις με το μετρό που είναι δίπλα δηλαδή, ή λεωφορείο) – οι καλοί άνθρωποι του φεστιβάλ και του Park Around έχουν φροντίσει και γι’αυτό.

Τα λέμε εκεί!

Burger Fest ’17 | Αθήνα
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Κεραμεικός
18-19-20-21 Μαΐου

Site: Burgerfest.gr
Facebook event: Burger Fest ’17 | Aθήνα

 

 

Best of internet