Quantcast
guide EVENTS

Οι απόλυτοι λόγοι που θα σε ψήσουν να πας στις συναυλίες του Λόγου Απειλή σε Θεσσαλονίκη (22/4) και Αθήνα (5/5) – Κερδίστε προσκλήσεις

Σκληρό rap, δυο πόλεις και ένας ασυγκράτητος καλλιτέχνης


LUBEN CREW · 18 Απριλίου 2017

Έβγαλε τον πρώτο του δίσκο του 2006 και κατάφερε να γίνει ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του “σκληρού ραπ” στην Ελλάδα. Το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος και κατάγεται από την Κοζάνη. Πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη και περνά σχεδόν όλη του μέρα στο στούντιο που ο ίδιος έχει φτιάξει. Στις αρχές του 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικά ολοκληρωμένο δίσκο του με όνομα “Σε πειρατικούς σταθμούς” που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού και τον οποίον αποφάσισε να παρουσιάσει μέσα από δυο επερχόμενες συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Το Σάββατο στις 22 Απριλίου θα καταλάβει τη σκηνή του WE στη Θεσσαλονίκη, ενώ περίπου δύο εβδομάδες μετά, την Παρασκευή 5 Μαΐου θα ταρακουνήσει κόσμο στο Gagarin, στην Αθήνα. Και μπορεί όλα αυτά να ακούγονται πολύ ωραία και γνωστά στον κόσμο που γνωρίζει και αγαπά τον Λόγο Απειλή, όμως για όσους δεν τον ξέρουν οι παραπάνω εμφανίσεις του αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να τον γνωρίσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Event της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας!

Έχουμε για εσάς 4 μονές προσκλήσεις για Θεσσαλονίκη και άλλες 4 για Αθήνα, δείτε πώς να τις διεκδικήσετε ΕΔΩ

Διαβάστε λοιπόν τους λόγους που θα σας ψήσουν να ακούσετε τη ραπ του ζωντανά, να κουνηθείτε με τα beats του και να γίνετε πιστοί φίλοι της μουσικής του.

  1. Η πραγματοποίηση αυτού του άλμπουμ ήταν ένας πραγματικός άθλος, αφού ήταν σχεδόν έτοιμο από το 2015 όμως δεν κυκλοφόρησε επειδή κλάπηκε το laptop όπου ήταν αποθηκευμένα τα κομμάτια του και έτσι έγιναν όλα από την αρχή.
  2. Μέσα στο δίσκο υπάρχουν κομμάτια που συμμετέχουν διάφοροι γνωστοί καλλιτέχνες της ελληνικής hip hop όπως ο 12ος Πίθηκος, ο Sadomas, ο Μικρός Κλέφτης κ.α. Οι περισσότεροι από αυτούς θα εμφανιστούν ζωντανά στις δύο συναυλίες.
  3. Ο ίδιος ο Λόγος Απειλή είναι έτοιμος για μεγάλο χαμό στις εμφανίσεις του, αφού έχει καιρό να κάνει κάποια άλλη συναυλία και παρέα με τους φίλους και συνεργάτες του υπόσχονται να δώσουν όλη τους την ενέργεια για τον κόσμο.
  4. Τα κομμάτια του δίσκου “Σε πειρατικούς σταθμούς” περιέχουν αλήθειες που θα συνδέσουν το κοινό με τον καλλιτέχνη και θα του δώσουν μια άλλη οπτική της πραγματικότητας.
  5. Οι δυο αυτές συναυλίες θα είναι ουσιαστικά οι εορτασμοί “της γέννησης” του δίσκου, καθώς είναι κυριολεκτικά σαν παιδί του Λόγου Απειλή, ο οποίος το δούλεψε στο σύνολο του, από τη μουσική και τους στίχους, την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση του.
  6. Η μουσική εδώ δε θέλει να χωρίσει τους ανθρώπους, ούτε να προκαλέσει διαφωνίες ανάμεσα τους, αντιθέτως προσπαθεί να τους ενώσει και να τους κάνει δυνατούς σαν μια γροθιά. Δεν πρόκειται να ακούσετε βρισιές και προσβολές για άλλους ράπερ, ούτε το θέμα πρόκειται να είναι αυτό.
  7. Αν δεν έχετε καμία σχέση με το rap και τη hip hop, οι δύο αυτές συναυλίες αποτελούν την καλύτερη αρχή για να αποκτήσετε επαφή με τη συγκεκριμένη μουσική και τους εκπροσώπους της.
  8. Το rap δεν έχει ηλικία, οπότε μη σκεφτείτε ότι έχετε μεγαλώσει πολύ για μια τέτοια συναυλία. Ίσα ίσα όσο πιο ώριμοι είστε τόσο πιο πολύ οι στίχοι και η μουσική θα μιλάνε στην καρδιά σας.
  9. Πάντως μιας και όλοι ξέρουν ότι τα λόγια είναι περιττά, απλώς πηγαίνετε να ακούσετε το δίσκο και να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία που ο Λόγος Απειλή και οι φίλοι του είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν.

 

 

 

Best of internet