Quantcast
guide EVENTS

Οι Echo Basement παρέα με τους Holy Limbo μας περιμένουν το Σάββατο 8 Απρίλη στο six d.o.g.s – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Double bill από δύο πολλά υποσχόμενες ελληνικές μπάντες


LUBEN CREW · 5 Απριλίου 2017

Ένα χρόνο μετά την την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου («Placid», 2016 Fm Records), οι Echo Basement εμφανίζονται το Σάββατο 8 Απριλίου στο stage του six d.o.g.s. με σκοπό να παρασύρουν το κοινό σε ένα ατμοσφαιρικό Live μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο τους και την δυναμική σκηνική τους παρουσία!

Τη συναυλιακή βραδιά θα ανοίξουν οι Holy Limbo.

Έχουμε 2 διπλές προσκλήσεις για εσάς, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας ΕΔΩ

Facebook Event
Είσοδος: 5 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00


Το περσινό τους album απέσπασε πολύ καλές κριτικές, ενώ θεωρήθηκε ένα από τα πιο αξιόλογα debut album της εγχώριας μουσικής σκηνής. Τα κομμάτια του διαμορφώνουν ένα συμπαγές αποτέλεσμα με αρκετά alternative, progressive και instrumental στοιχεία.

Μετά από μερικές εμφανίσεις για την παρουσίαση του οι Echo Basement επέστρεψαν στο στούντιο για να δουλέψουν πάνω στο υπάρχον, αλλά και σε καινούριο υλικό τους. Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους έρχεται ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα με αποτέλεσμα να υπάρχει μια σχετική ανυπομονησία για το αποτέλεσμα, καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί και νέο μουσικό υλικό σε ακόμη πιο underground post μουσικούς δρόμους.

Οι Echo Basement είναι μία post-indie, progressive-shoegaze μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα, συνθέτει δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε indie, psych και post-rock μουσική και αποτελούν  το επιστέγασμα μιας  πορείας  που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια στα υπόγεια της Αθήνας, στα μπαρ και τις μουσικές  της σκηνές. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση, πήραν τα τελευταία χρόνια την τελική τους  μορφή, όνομα και ύφος.  Η μουσική τους  είναι  γεμάτη  ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Official Website: http://echobasement.com/
Twitter: https://twitter.com/Echo_Basement
Youtube: https://youtu.be/Lbvi-7rz_78

Digital Download main site links:
-Bandcamp: https://echobasement.bandcamp.com/releases
-iTunes:  https://goo.gl/ZCXU95
-Amazon:  https://goo.gl/oSuIyZ
-Spotify: https://goo.gl/5Kdtgt

HOLY LIMBO
Γνώρισμα των Holy Limbo οι συμπαγείς μπασογραμμές και έντονα ρυθμικά μοτίβα, που αγκαλιάζουν αφαιρετικοί ήχοι επαναλήψιμων κιθάρων και synths, με φωνητικά που περιηγούνται κυκλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό ηχητικό πάντρεμα που καθορίζει τον indie-downtempo rock ήχο τους. Το “First Circle” EP album , δύο videoclips, οι συνεργασίες τους με φεστιβάλ και δεξιοτέχνες της μουσικής και του κινηματογράφου (Haig Yazdjian, Hasan Kuyucu), καθώς και η κυκλοφορία δύο νέων singles που αναμένεται, είναι η μέχρι τώρα πυκνή διετής σχεδόν διαδρομή τους.

Το “First Circle” EP είναι διαθέσιμο για δωρεάν download εδώ: http://holylimbo.bandcamp.com

Best of internet