Quantcast
guide EVENTS

Το διάγγελμα των KollektivA για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου στις 8 Απρίλη στο Gagarin – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Μια βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων μέλη των Tsopana Rave και Razastarr


LUBEN CREW · 20 Μαρτίου 2017

Οι KollektivA ετοιμάζονται πυρετωδώς για την live παρουσίαση του νέου τους δίσκου (που τιτλοφορείται “Σύρματα”) το Σάββατο 8 Απρίλη στο Gagarin (Facebook event). Μεταξύ των προβών τους συνέγραψαν το παρακάτω διάγγελμα, το οποίο και έφτασε στα γραφεία μας σε σφραγισμένο φάκελο!

Κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2016… Μαζευτήκαμε στα περιβόητα Studio KollektivA και εν μέσω κρεατοσουβλακοκτηνωδιών (αυτές θα συνεχιστούν, υπάρχουν και ντοκουμέντα!) αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τη δημιουργία του καινούριου μας album.
Έχοντας μπουχτίσει από την κλάψα και τη μιζέρια που κυριαρχούν στο ελληνικό μουσικό τοπίο και θεωρώντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που χρειάζεται να έχει κάποιος στα αυτιά του για να αντιμετωπίσει τη σημερινή πολύ δύσκολη συγκυρία, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον πιο άμεσο, εξωστρεφή και «πάρτα στην μούρη» δίσκο που έχουμε κάνει ποτέ.
Λειτουργώντας εντελώς παρορμητικά και αυθόρμητα αρχίσαμε να τζαμάρουμε σε ιδέες που προέκυπταν επί τόπου στην πρόβα και μέσα σε ένα πραγματικά πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχαμε το συνολικό κορμό των τραγουδιών.
Χωρίς καθυστερήσεις και σε αντίστοιχους «ξύλο» ρυθμούς ξεκινήσαμε τις ηχογραφήσεις και πολύ σύντομα εγένετο «Σύρματα». Σύρματα που μπορεί να χωρίζουν βίαια και να παραπέμπουν σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά και σύρματα που μπορούν να μεταφέρουν ηλεκτρισμό, ενέργεια και να ενώνουν τις φωνές των κάθε είδους «αποκλεισμένων».
Τα τραγούδια του album είναι φτιαγμένα για να παίζονται ζωντανά και γι αυτό ακριβώς περιμένουμε με ανυπομονησία το Σάββατο 8 Απριλίου που ανεβαίνουμε για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin, έχοντας παρέα μερικούς από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους της hip hop σκηνής.
Αν κρίνουμε από τις πρόβες… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!

 

Για τις κρεατοσουβλακοκτηνωδίες τους πάντως υπάρχουν και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα:

Έχουμε για εσάς 6 Διπλές Προσκλήσεις για την Live παρουσίαση του νέου τους δίσκο, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας εδώ


ΚοllektivA LIVE | “THE CRADLE WILL ROCK” | ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4 @ GAGARIN
Το συγκρότημα ταυτόσημο των εκρηκτικών live!
Ένα από τα πιο αξιόλογα και δυναμικά group της ελληνικής rock σκηνής πάντα επίκαιρο και αντισυμβατικό, για πρώτη φορά στη σκηνή του Gagarin για ένα live με μοναδικούς Special Guests.

Πιο ώριμοι και αιχμηροί από ποτέ…
Έτοιμοι για το καλύτερο live στην μέχρι τώρα πορεία τους, οι KollektivA θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… Θα γίνουν ένα με τον κόσμο δημιουργώντας ένα φλεγόμενο συναυλιακό τοπίο στo Gagarin, το Σάββατο 8 Απριλίου.
Σε μία από τις πιο δημιουργικές τους φάσεις σκοπεύουν να ξεσηκώσουν το κοινό με παλιές επιτυχίες, αλλά και κομμάτια από το νέο δίσκο τους, με τίτλο “Σύρματα”.
Την πιο “in your face”, άμεση & rock ‘n’ roll δουλειά τους!
Η βραδιά θα ξεκινήσει δυναμικά με dj set από Coffee Break Cookies!
Λίγο αργότερα οι KollektivΑ θα ανέβουν στη σκηνή έτοιμοι να μας απογειώσουν και να καλωσορίσουν του φίλους τους!
Δημήτρης Καλαντζής (Tsopana Rave), Νικόλας Kαρίμαλης (Razastarr), Μόνιμος Κάτοικος, Mc Yinka, Psyclinic Tactix θα βρεθούν στη σκηνή του Gagarin μαζί με τους KollektivA σε ένα “προκλητικό” rock – hip hop crossover!!

Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα 104 45)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων:
5€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) – 8€ (προπώληση) – 10€ (ταμείο)
Προπώληση
KollektivA
Τραγούδι: Θανάσης Χουλιαράς
Κιθάρες: Φάνης Μαργαρώνης
Κιθάρα & Πλήκτρα: Γιώργος Θεοφάνους
Μπάσο: Γιώργος Παύλου
Τύμπανα: Δημήτρης Γιαννούχος
Κρουστά: Μάκης Κρέτσης

Βρείτε το album KollektivA – Σύρματα:
iTunes
Google Play
Spotify
Apple Music
Deezer

Best of internet