Quantcast
guide EVENTS

Ο AfanDub Radio γίνεται 5 χρονών και το γιορτάζει με παρτάρα στο MODU – Κερδίστε προσκλήσεις

Σάββατο 25 Μαρτίου με πληθώρα DJ set, Live και Stand-up comedy


LUBEN CREW · 22 Μαρτίου 2017

Πολλά και ωραία πράγματα έχει ετοιμάσει ο AfanDub Radio για το γενέθλιο πάρτι του.
Από που να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε;

Live
RadioSol
Nalyssa Green (με την μπάντα της)
The Thriller
The Sexy Christians

After Show Party Dj Sets
Antonis Goussis – [Up Radio-Radio Must Athens] Αναστασία Μαρκολέφα [UnderGround Web Tv Show] Γεώργιος Κασνέσης – [AfanDub Radio] Didi Kaleya [AfanDub Radio]

Special Guests
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ
Stand Up Comedy: Αριστοτέλης Ρήγας

Και το σχετικό trailer

Όλα αυτά το Σάββατο 25 Μαρτίου στο MODU Live Stage (Κολωνού 76, Μεταξουργείο)
Είσοδος: 8€ | Facebook event
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:45 | Ώρα Έναρξης: 22:10

Έχουμε για εσάς 4 μονές προσκλήσεις, δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας ΕΔΩ


Ο ΑfanDub Radio έφτασε αισίως στα 5 χρόνια ύπαρξης του και σας προσκαλεί σε μία μοναδική γιορτή. Ετοιμαστείτε για εορταστικούς ρυθμούς και χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Ο σταθμός για την απόλαυση σας ετοίμασε ένα ιδιαίτερο line up γεμάτο εκπλήξεις και όμορφες μουσικές συναντήσεις. Το Σάββατο 25 Μαρτίου ανήμερα της εθνικής μας επετείου για να είναι και η διάθεση επαναστατική, στο MODU Live Stage στο Μεταξουργείο, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση οι: RadioSol, Nalyssa Green με την μπάντα της, The Thriller, The Sexy Christians. Special Guests της βραδιάς: ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΙ. Την βραδιά θα συμπληρώνει ιδανικά Stand Up Comedy στις αλλαγές των συγκροτημάτων από τον Αριστοτέλη Ρήγα με τίτλο Musicomedy!

Μετά το τέλος των live εμφανίσεων θα ακολουθήσει After Show Party με Dj Sets από: Γεώργιος Κασνέσης – [AfanDub Radio], Antonis Goussis – [Up Radio-Radio Must Athens], Αναστασία Μαρκολέφα [UnderGround Web Tv Show], Didi Kaleya [AfanDub Radio].

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:45 και η ώρα έναρξης είναι 22:10

Με χαρά ανακοινώνουμε πως έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες εξασφαλίσαμε την παρουσία του και προσφέρουμε στα 100 πρώτα κορίτσια που θα έρθουν στο χώρο αγκαλιά ή φιλί από τον κοσμοναύτη σκύλο του σταθμού Αλεξέι Ρουμακίεβιτς!

Best of internet