Quantcast
guide EVENTS

Οι Universe217 το Σάββατο 4 Μαρτίου ζωντανά στο Fuzz – Κερδίστε προσκλήσεις

Doom τριπλέτα φωτιά μαζί με Agnes Vein και Omega Monolith


LUBEN CREW · 3 Μαρτίου 2017

Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith(Facebook event)

Δύο μονές προσκλήσεις για τους φίλους του Luben Guide, δείτε πώς να της διεκδικήσετε μέχρι το Σάββατο στις 16.00 εδώ.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 8 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 10 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης και το www.viva.gr

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

 

 


Στα 12 χρόνια της μέχρι τώρα πορείας τους, οι experimental doomsters Universe217 έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα στο χώρο του σκληρού ήχου, διαμορφώνοντας ένα ξεκάθαρα προσωπικό ύφος και δείχνοντας πως διαθέτουν ανήσυχο πνεύμα, όντας ένα σχήμα που αρέσκεται στο να προκαλεί διαρκώς τον εαυτό του δημιουργικά.

Από το 2005, έχουν χαράξει μία διαρκώς ανοδική πορεία που χαρακτηρίζεται τόσο από τη σταθερή δισκογραφική τους παρουσία (με τέσσερα full-length albums και διάφορα EPs & split 7’’ singles), όσο και από τις συχνές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον Μάρτιο του 2016, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το album “Change” (σε CD και LP από τη γνωστή στο παγκόσμιο metal underground, γερμανική εταιρεία Ván Records) το οποίο απέσπασε θετικότατες κριτικές από τον ελληνικό και διεθνή Mουσικό Tύπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν, πέρα από τις καθιερωμένες live εμφανίσεις εντός Ελλάδας, και μία περιοδεία στην κεντρική Ευρώπη, μαζί με τους Καναδούς heavy/doom metallers Castle, καθώς και να εμφανιστούν σε δύο σημαντικά festivals: το “Dark Bombastic Evening” στη Ρουμανία (μαζί με ονόματα όπως οι Crippled Black Phoenix, Dødheimsgard, Batushka, In The Woods, Virus, Jess And The Ancient Ones κ.α.) και το ιστορικό “Hammer of Doom” fest στη Γερμανία (μαζί με τους Saint Vitus, Primordial, Samael, The Skull, Lord Vicar, Antimatter κ.α.).

Τα παραπάνω μοιάζουν φυσιολογικά, πλέον, για τους  Universe217 που, πάνω απ’ όλα, είναι ένα live συγκρότημα. Πάνω στη σκηνή, ο αυθορμητισμός αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και η μουσική τους αποκτά τις πραγματικές της διαστάσεις: γίνεται πιο έντονη, πιο heavy και πιο συναισθηματική ταυτόχρονα, ενώ τα τραγούδια τους όχι απλώς διαφοροποιούνται σε σχέση με τις studio εκτελέσεις τους αλλά σχεδόν μεταμορφώνονται, αναλόγως με τις διαθέσεις του συγκροτήματος. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά όσοι έχουν παρευρεθεί στις ζωντανές εμφανίσεις των Universe217, κι έρχεται τώρα να το επιβεβαιώσει, γι’ άλλη μία φορά, αυτή η νέα τους κυκλοφορία.

Έχοντας, λοιπόν, αποκομίσει περισσότερες εμπειρίες ως συγκρότημα και ως δημιουργική οντότητα, οι Universe217 μπαίνουν δυναμικά στο 2017, ανεβαίνοντας στη σκηνή του Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου, την ίδια ημέρα δηλαδή που κυκλοφορεί το “Live” DVD/CD τους από τη Ván Records. Μαζί τους εκείνο το βράδυ, σε ρόλο special guests, θα εμφανιστούν οι black/doom metallers Agnes Vein και το instrumental post/doom/drone ντουέτο Omega Monolith.

 

Universe217 Line-up:

Τάνια – φωνή
Μάνος – κιθάρες
Νίκος – μπάσο, πλήκτρα
Μάνος – τύμπανα

https://www.facebook.com/universe217/
https://www.youtube.com/user/Universe217band
https://universe217.bandcamp.com/

Best of internet