Quantcast
guide EVENTS

Ο Panda Dub επιστρέφει στην Αθήνα και αυτή τη φορά φέρνει μαζί και την Live Band του

Στις 5 Μαΐου και η προπώληση όπως ενημερωνόμαστε έχει ήδη ξεκινήσει πολύ δυναμικά οπότε το νου σας


LUBEN CREW · 13 Φεβρουαρίου 2017

Πέρασε καλά ο κόσμος, πέρασε καλά και ο ίδιος, οπότε με τη βοήθεια της Enter Events ο Γάλλος dub μαέστρος Panda Dub αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, αυτή τη φορά συνοδεία μπάσου και τυμπάνων για να κάνει ακόμα μεγαλύτερο χαμό.
Τους περιμένουμε λοιπόν, 5 Μαΐου στο Fuzz. Μείνετε συντονισμένοι και στο facebook event του live.

Εισιτήρια προπωλούνται προς 18 ευρώ (το ένα) και 30 ευρώ (τα δύο)
*Οι πρώτοι 100 που θα αγοράσουν μονό εισιτήριο των 18 ευρώ κερδίζουν αυτόματα μια υπογεγραμμένη αφίσα απο τον Panda Dub και τη Live Band του.
**Τα διπλά εισιτήρια των 15 ευρώ, θα διατίθενται έως τις 7 Aπριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως τους.
Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευρυπίδης και online στο Viva.gr
16730151_1399626843444211_5824498116885568698_n


Enter Events Presents:
Panda Dub || Live Band (w/New Album ”Shapes & Shadows)
Opening Act: Billa Qause
Early Bird Ticket : 30 euros (2 tickets) until 7th April
Presale : 18 euros (The first 100 gifted with a signed poster from the artist)

H Enter Events παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με τη συνοδεία της Live Band του! O ευλογημένος αυτός Γάλλος, μοναχός του τάγματος της dub, που σάρωσε πνεύμα και σώμα, σε μια αποθέωση της σκηνής, στις 21 Μαΐου 2016 στο Βοτανικό με ένα τέλειο μείγμα από ethnic δείγματα, edgy και powerfull electro tunes, με έντονο βαρύ ρυθμό, επιστρέφει την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 για να τυλίξει ακόμη μια φορά με τους ομιχλώδεις ήχους του τα πάντα στην πρωτεύουσα, σε ένα δυναμικό live συνοδευόμενος αυτή τη φορά από 2 Ιππότες του ίδιου τάγματος, με όπλα τους το μπάσο και τα τύμπανα!

Τον Μάιο του 2016 η Enter Events πιστεύοντας ακράδαντα στη δυναμική του καλλιτέχνη και στην αίσθηση που μπορεί να αφήσει μέσα από μια live εμφάνιση του, τον παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στον Βοτανικό, σε μια solo συναυλία την οποία τα 1.000 και πλέον άτομα που παρευρέθηκαν μπορούν να επιβεβαιώσουν την μοναδική εμπειρία που τους πρόσφερε, καθώς πολύ απλά μπορεί να βρίσκεται για ώρες σε ένα συνεχόμενο pick.

Ο κόσμος ζήτησε να επιστρέψει και ο ίδιος το υποσχέθηκε. Η Enter Events σε μια ιδανική συγκυρία τον φέρνει και πάλι στην Ελλάδα, αμέσως μετά την κυκλοφορία [1η Μαρτίου] του νέου του album «Shapes and Shadows», την Παρασκευή 5 Μαΐου και μάλιστα μαζί με την Live Band του. για το μοναδικό από κοινού τους live εκτός Γαλλίας, καθώς έπειτα από την Αθήνα δεν θα ακολουθήσει άλλο live τους στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μονάχα όσοι βρέθηκαν στον Βοτανικό πέρσι μπορούν να φανταστούν τι είδους απογείωση θα επέλθει με τα τύμπανα και το μπάσο να τον συνοδεύουν.

O Panda Dub, ένας οραματιστής με νέα οπτική και διαρκή διάθεση για εξέλιξη, ξεκάθαρα αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η γαλλική dub σκηνή είναι ακόμα ενεργή και έχει μπροστά της λαμπρό μέλλον. Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, μόνος πάνω στη σκηνή μας έδωσε μια μεγαλειώδη performance και μας αποκάλυψε ένα μέρος του μουσικού του σύμπαντος. Την Παρασκευή 5 Μαΐου, που θα συνοδεύεται από τη live μπάντα του, είναι βέβαιο πως θα μας εκπλήξει με τις ολόφρεσκες φουτουριστικές dub παραγωγές του, και θα μας χαρίσει μια βραδιά που θα αξίζει να θυμόμαστε για πολύ καιρό!

 

Best of internet