Quantcast
guide BOOZE EVENTS

Μια μαγευτική disco funky βραδιά με τον Τάσο Μπούγκη στο Κ8 την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη

To μπαρ με τους περισσότερους μπάρμαν στην Ελλάδα είναι και πάλι μαζί μας


LUBEN CREW · 5 Δεκεμβρίου 2016

O θρύλος λέει, ότι πριν το Κ8point μεταμορφωθεί σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και καλαίσθητους πολυχώρους της Αθήνας, ήταν στάβλος (μιλάμε για τα πολύ παλιά τα χρόνια βέβαια). Πλέον, στο χώρο αυτό μπορείς να απολαύσεις γκουρμέ φαγητό, φίνο κρασί ή κοκτέιλς, να χαλαρώσεις με ένα καφεδάκι από νωρίς, να παρακολουθήσεις συναυλίες ή εκθέσεις τέχνης ή να βρεθείς σε ένα απροσδόκητα επικό πάρτυ που σκάει από το πουθενά. Ο ορισμός της all around φάσης θα μπορούσε να πει κανείς, γι’αυτό και είχε λείψει ιδιαιτέρως από το καλοκαίρι που ήταν “κλειστό λόγω ανακαινίσεως”. Αυτές οι μέρες ανήκουν πια στο παρελθόν όμως αγαπητοί φίλοι, αφού το Κ8point επέστρεψε ανανεωμένο και σε περιμένει για να σου προσφέρει τις γιορτινές εξόδους που σου αξίζουν.

Στο μεγάλο του Opening ο εξωφρενικός, υπέροχος -και δικός μας- ΤΑΣΙΚ ΜΠΟΥΓΚΗΣ θα δισκοθετήσει παλιές και νέες μεγάλες επιτυχίες της ντισκο/φανκ. Ως μέλος – συνιδρυτής των YEAH BOY! και resident μερικών φοβερών μαγαζιών της Αθήνας θα βρίσκεται στα decks για να απογειώσει τη βραδιά προς τα αστέρια και ακόμα παραπέρα (!).

Aκολουθούν μερικά sneak peeks (ή μάλλον απλώς peeks γιατί το μαγαζί λειτουργεί και πάλι κανονικά πλέον, δεν είναι ότι έχουμε και καμιά αποκλειστικότητα):

k81

k82

k8

Mε γεια το makeover να ευχηθούμε λοιπόν στο K8point και όσο για εσάς αγαπητοί αναγνώστες/partygoers, έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί εντός των ημερών σκάει Luben event αξιώσεων – μορ ίνφο σουν.

qweew

K8point
Ερμού 119 & Άστιγγος, Αθήνα

Τηλ: 210-3315407
Site: K8point.gr
Facebook: K8point

 

 

Best of internet