Quantcast
guide BOOZE

Ψάξε για το Couleur Locale και πιες cocktail με την καλύτερη θέα της Ακρόπολης

Το πιο όμορφα κρυμμένο μαγαζί της Αθήνας περιμένει να το ανακαλύψεις


LUBEN CREW · 29 Ιουλίου 2015

Αν οι καυτές μέρες που διανύουμε σε βρίσκουν στην Αθήνα, είτε αναγκαστικά είτε από επιλογή, το Luben φροντίζει για σένα και σου προτείνει τα καλύτερα μέρη που έχει να προσφέρει η πόλη, για φαγητό και ποτό.
Ένα απ’αυτά είναι το Couleur Locale.

c1

Το Couleur Locale είναι το πιο όμορφα κρυμμένο μαγαζί που έχει ανοίξει στην Αθήνα. Με ανοιχτή κουζίνα για φαγητό, δροσιστικά ποτά και την είσοδό του πραγματικά κρυμμένη, καθώς βρίσκεται εντός μιας στοάς που δύσκολα σε προϊδεάζει ότι κρύβει την είσοδο σε μια από τις πιο εντυπωσιακές ταράτσες του κέντρου!

c3

Ο χώρος χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Αυτός που βρίσκεται στο ισόγειο, όπου βλέπεις και την ανοιχτή κουζίνα, με cafe και bar και το δεύτερο επίπεδο, που φιλοξενεί την ταράτσα με πάγκους και  τραπεζάκια. Εκεί σου παρέχεται μια από τις καλύτερες θέες της Ακρόπολης.

c2

Το βράδυ ο χώρος μεταμορφώνεται ευχάριστα, χάρη στον ατμοσφαιρικό φωτισμό και την εικόνα της φωταγωγημένης Ακρόπολης να εμπνέει. Ανάλογα με την ημέρα, θα απολαύσεις διαφορετικό είδος μουσικής από swing, funk, deep house, αλλά και rock ‘n’ roll.

Couleur Locale
Νορμανού 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι
Τηλ: 216-7004917
Site: www.couleurlocaleathens.com
Facebook: Couleur Locale

Best of internet