Quantcast
guide BOOZE

Διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση Frutop και κέρδισε ένα iPod touch!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον πιο δροσιστικό διαγωνισμό του καλοκαιριού


LUBEN CREW · 14 Ιουλίου 2014

H Frutop είναι μια ελληνική μάρκα αναψυκτικών με μια ψαγμένη σειρά γεύσεων: Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα και Βυσσινάδα με ανθρακικό, από 100% ελληνικούς χυμούς. Αχλάδι, εξωτικό Cocktail για φευγάτη απόλαυση, Lime για μια μοναδική εμπειρία δροσιάς με ξεχωριστό άρωμα, Swing, με γεύση που μας ξεσηκώνει για χορό! Την παρέα συμπληρώνουν η Cola, το Tonic και η Σόδα για να μας συντροφέψουν σε κάθε στιγμή της ημέρας και…της νύχτας μας! Τώρα, και νέα Cola με στέβια για απόλαυση με λίγες θερμίδες.

Εδώ και πέντε χρόνια τα αναψυκτικά Frutop έχουν έρθει κοντά μας για να μας προσφέρουν δροσερή απόλαυση στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας!

Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο στη ζωή από τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Έτσι λοιπόν, τα αναψυκτικά Frutop μας κάνουν να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή με τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων, την ξεχωριστή απόλαυση που προσφέρουν, τη σταθερή ποιότητα και τη νεανική, χαρούμενη, trendy συσκευασία τους.

Αυτό το καλοκαίρι πέρασέ το συντροφιά με τα ελληνικά αναψυκτικά Frutop και πολλή μουσική.

Κι επειδή η Frutop αγαπάει πολύ τη μουσική, έφτιαξε ένα φοβερό μουσικό διαγωνισμό με δώρα που ανεβάζουν τα beats & την διάθεση! Μπες στο http://tiny.cc/frutopmusic πάρε μέρος στον μουσικό διαγωνισμό και γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 1 Apple Ipod touch & 5 Φορητά Ηχεία! Frutop.

Φαντάσου γεύση, φαντάσου μουσική, φαντάσου καλοκαίρι!

Δείτε το νέο Video της Frutop

Best of internet