Quantcast
guide BOOKS & COMICS

6 προτάσεις για βιβλία παραλίας από τις εκδόσεις Διόπτρα

Στα βιβλία λέμε ναι, στα ταξίδια λέμε ναι.. όχι λέμε στα φουσκωτά φλαμίνγκο όχι και στους κάγκουρες.


Οι εκδόσεις Διόπτρα, μας προτείνουν 5+1 βιβλία τους, για να μας συνοδεύσουν στις φετινές μας διακοπές, να ταξιδέψουν μαζί μας, άλλα και να μας ταξιδέψουν και αυτά με την σειρά τους.

Blake Crouch – Σκοτεινή ύλη

Η Σκοτεινή Ύλη είναι μια ιστορία με αριστοτεχνική πλοκή, καθηλωτική αλλά και τρυφερή, πνευματικά απαιτητική αλλά και βαθιά ανθρώπινη. Ένα αδυσώπητα ανατρεπτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που μιλάει για τις επιλογές, τους δρόμους που δεν πήραμε και το πόσο μακριά είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για να διεκδικήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Mo Hayder – Η τελετουργία

H Mo Hayder υπογράφει άλλο ένα δυνατό, σκοτεινό, αστυνομικό μυθιστόρημα. Ένα μυθιστόρημα που διακατέχεται από ακραία βια και μαύρη μαγεία. Ένα μυθιστόρημα που σε ταξιδεύει μαζί του σε έναν σκοτεινό κόσμο τον οποίο φαίνεται να κυβερνούν αρχαίοι δαίμονες και παραθρησκευτικές οργανώσεις. Ένα βιβλίο must για όλους τους οπαδούς των αστυνομικών θρίλερ.

Βαγγέλης Γιαννίσης – Ο χορός των νεκρών

Ένας άντρας επιστρέφει στο Έρεμπρο, σχεδόν τριάντα χρόνια αφότου έφυγε από τη γενέτειρά του, αποφασισμένος να φέρει εις πέρας μια τελευταία αποστολή. Μερικές ώρες αργότερα το κατακρεουργημένο σώμα ενός άλλου άντρα βρίσκεται στα παγωμένα νερά του ποταμού Σβαρτόν. Σύντομα η αστυνομία ανακαλύπτει όχι μόνο την ταυτότητα του θύματος, αλλά και το φρικιαστικό μυστικό που έκρυβε στο υπόγειο του σπιτιού του: ο συγκεκριμένος άντρας εμπλεκόταν σε ένα κύκλωμα παιδεραστών, ενώ το υπόγειό του είχε μετατραπεί στο κελί ενός αγοριού.
Ενός αγοριού που έχει εξαφανιστεί. Ένα ανατρεπτικό, αστυνομικό, μυθιστόρημα με φόντο την παγωμένη Σκανδιναβία.

Ray Celestin – Η τζαζ του δολοφόνου

Εμπνευσμένο από μία αληθινή ιστορία, το βιβλίο «Η τζαζ του δολοφόνου», με φόντο μία μαγευτική Νέα Ορλεάνη που πλημμυρίζει από τζαζ και γίνεται έρμαιο στα χέρια των συμμοριών, είναι ένα φιλόδοξο, συναρπαστικό μυθιστόρημα αγωνίας.

Γιάννης Ξανθούλης – Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

Στην επανέκδοση ενός από τα πιο απολαυστικά μυθιστορήματα του Γιάννη Ξανθούλη, ο θρυλικός θίασος της Μαρίκας Σουέζ περιοδεύει στα τέλη της δεκαετίας του ’40 στις ιαματικές λουτροπόλεις της Ελλάδας. Φόνοι, πάθη και έρωτες υφαίνουν το πέπλο μιας ηθελημένα ξεχασμένης και ανεξέλεγκτα ασύδοτης περιόδου.

Shannon Kirk – Η μέθοδος 15/33

Η απαγωγή μιας 16χρονης εγκύου, η τελευταία από μια αποτρόπαιη σειρά απαγωγών, αποβαίνει μοιραία, όχι όμως για το θύμα. Αυτό το αιχμηρό και διεισδυτικό σαν ξυράφι θρίλερ πρέπει να το διαβάσουν οι λάτρεις του είδους, ιδίως όσοι νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα.


Οι εκδόσεις Διόπτρα όχι μόνο σας προτείνουν, άλλα σας προσφέρουν και τρία από τα βιβλία τους, αρκεί να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας!

Τρείς φίλες/φίλοι μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα εξής βιβλία:

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΛΗ – BLAKE CROUCH
Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ – MO HAYDER
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

Πως; Πηγαίνετε στα σχόλια, γράψτε τον τίτλο του βιβλίου και κάντε tag έναν διαβαστερό φίλο ή φίλη σας που θα χρειαστεί το βιβλίο στις διακοπές του. Μπείτε στο διαγωνισμό, κερδίστε και κάντε του το δώρο (αν δεν είναι κωλόπαιδο θα σας το δανείσει και εσας)

Best of internet