Quantcast
GUIDE

Ο Άμπακος γιορτάζει δύο χρόνια ποιοτικής κρεατοφαγίας

Το πειραιώτικο premium steak house με την ιδιαίτερη ξύλινη διακόσμηση έχει γενέθλια και τα γιορτάζει την Πέμπτη 27/9 με νοστιμότατα happenings και ένα δώρο στους πελάτες του.


Νίκος Βαζαίος · 25 Σεπτεμβρίου 2018

Πριν από δύο χρόνια, ο «Άμπακος» άλλαξε τις συνήθειες της κρεατοφαγίας στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στην αναδυόμενη πιάτσα της ιστορικής Τρούμπας. Σε ένα χώρο με ξεχωριστή ξύλινη διακόσμηση, με ταπετσαρία από φέτες κορμών και ένα φανταστικό φωτιστικό οροφής από ξύλο ελιάς, αυτό το κρεατοφαγικό εστιατόριο βασίζεται στη φιλοσοφία της ποιοτικής κρεατοφαγίας σε προσιτές τιμές, χορταστικές μερίδες και νεανική ατμόσφαιρα.


Premium κοπές ντόπιων κρεάτων αλλά και εισαγωγής (πικάνια, rib eye, flank steak, tomahawk), ψήνονται σε παραδοσιακό φούρνο με ξυλοκάρβουνο αποκτώντας εξαιρετική καπνιστή γεύση, ενώ κάποια κομμάτια κρέατος αποκτούν αρώματα και τρυφεράδα χάρη σε μαρινάδες απ’ όλο τον κόσμο. Τα κρεατικά του «Άμπακου», περιτριγυρισμένα από ορεκτικά και σαλάτες με ελληνικές πρώτες ύλες αλλά και μεσογειακές ιδέες, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των κρεατοφάγων αλλά και έχουν μυήσει ένα νέο κοινό στην προσιτή απόλαυση του premium κρέατος.


Τα γενέθλια του «Άμπακου» την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου είναι μια καλή ευκαιρία για να καθίσουμε στα ξύλινα custom made τραπέζια του, να χαζέψουμε την κίνηση του δρόμου έξω από τις μεγάλες τζαμαρίες και να απολαύσουμε αγαπημένα μας πιάτα όπως η μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ξηρής ωρίμανσης, τα μπιφτέκια με τρία είδη κιμά ή τις εκλεκτές κοπές από μοσχάρι Black Angus Ουρουγουάης. Από τις 7 μ.μ. και μετά, μας περιμένουν επίσης γαστρονομικά happenings, κεράσματα και εκπλήξεις που θα δημιουργήσουν εορταστική ατμόσφαιρα.


Αν βρεθείς στον «Άμπακο» μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, δώσε τα στοιχεία σου για να μπεις στην κλήρωση με δώρο ένα γεύμα ή δείπνο αξίας 50,00€ για 2 άτομα – η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη βραδιά των γενεθλίων.

Φίλωνος 66, 2104525251, Πειραιάς

Facebook

Best of internet