Quantcast
GUIDE

Ένας πίθηκος πίνει tiki κοκτέιλς στο Λουτράκι

Το FNK MNK είναι funky, κεφάτο και χαλαρό, όπως πρέπει να είναι ένα μπαρ.


Νίκος Βαζαίος · 13 Ιουλίου 2018


Αν ρωτήσεις στο Λουτράκι πού να πας για σοβαρό ποτό αλλά και φιλική ατμόσφαιρα, τότε θα σου δείξουν την πλευρά της παραλίας όπου αράζει ένας πίθηκος και πίνει tiki κοκτέιλς! Το FNK MNK (δηλαδή Funky Monkey, όπως έδειξαν το δρόμο κάποιες μπάντες που επαναστάτησαν ενάντια στα φωνήεντα) είναι ένα φιλικό και χαρούμενο κοκτεϊλάδικο, με τη δική του οργανωμένη παραλία, έναν εσωτερικό χώρο σε ποπ στιλ, καλά ενημερωμένη κάβα και αυστηρά επιλεγμένη μουσική – εδώ δηλαδή την έχεις γλιτώσει από τα ελληνικά.


Οι ιδιοκτήτες, δύο αδέρφια, έστησαν το FNK MNK με τη λογική που λείπει από πολλά (και δυστυχώς πολυδιαφημισμένα!) μπαρ, δηλαδή να περνάει καλά ο πελάτης, που όσο ξενέρωτο κι αν ακούγεται ως δήλωση, άλλο τόσο δύσκολο είναι να πετύχει.


Τον εσωτερικό χώρο το έχουν διαμορφώσει με mix & match διάθεση, ντύνοντας την μπάρα με γρανίτη και λωρίδες τεχνητού γρασιδιού, φτιάχνοντας έναν τοίχο με εμφανές τούβλο και χρησιμοποιώντας μπλε χρώμα στις κολώνες και μόνο τα απαραίτητα αντικείμενα για να μην πολυ-φορτώσουν το χώρο. Έξω, η φιγούρα του παλαβιάρη (πώς το μεταφράζεις το funky;) πίθηκου παρακολουθεί τους θαμώνες να αράζουν στο γρανιτένιο ντεκ ή κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες της παραλίας.


Τα κοκτέιλς έχουν γλυκόξινο χαρακτήρα, είναι δηλαδή φτιαγμένα με τη σκέψη να σου φτιάχνουν τη διάθεση από νωρίς στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ. Πέρα από το Zombie και όλες τις άλλες κλασικές επιλογές που περιμένεις να βρεις σε ένα ενημερωμένο μπαρ, μερικές από τις 16 signature προτάσεις του νέου καταλόγου είναι το Funky Daquiri (με ρούμι, πεπόνι και βανίλια), το Missionary Downfall (με ρούμι, ροδάκινο, λάιμ και ανανά), καθώς και μια εκδοχή του Porn Star Martini με λίτσι. Δώσε βάση στην κάβα όπως έχουν δώσει και τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να συγκεντρώσουν premium ποτά και να φτιάξουν και μια ειδική ενότητα με ουίσκι cask strength (που εμφιαλώνεται δηλαδή κατευθείαν από το βαρέλι) για να τα απολαύσεις όπως τους αξίζει.


Εννοείται ότι υπάρχει καφές από νωρίς το πρωί και finger food, από κλαμπ σάντουιτς και μερικά tapas μέχρι τοστίγια για να τσιμπολήσεις όλες τις ώρες.

Έξτρα προσοχή έχει δοθεί και στη μουσική, που ξεφεύγει εντελώς από τη mainstream λογική. Οι DJs εναλλάσσονται και παίζουν funk, rock και reggae, ενώ κάποιες βραδιές ίσως πετύχεις μια αγγλόφωνη μπάντα ή μια ξεκαρδιστική παράσταση stand-up comedy. Τώρα, λοιπόν, καταλαβαίνεις γιατί ο πίθηκος του FNK MNK έχει εντελώς funky διάθεση!

Παπανικολή 8, Λουτράκι, 2744026882

Facebook
Instagram

Best of internet