Quantcast
GUIDE

Στο «Squeeze Me» στο Χαλάνδρι ειδικά εκπαιδευμένα ρομπότ στύβουν τον φρέσκο χυμό σου

Sci-fi εικόνες χωρίς συντηρητικά


Το καυτό ελληνικό καλοκαιράκι μας βροντάει ήδη την πόρτα κι αυτό το έχετε καταλάβει από τώρα όσοι ψάχνετε τρόπους για να δροσίσετε το βασανισμένο σας κορμί. Σε αυτή τη μάχη, όμως, το σώμα σας δεν είναι μόνο του, αλλά έχει στο πλευρό του το «Squeeze Me» στο Χαλάνδρι, με τα ειδικά εκπαιδευμένα ρομπότ, που στύβουν επί τόπου τα φρεσκότερα πορτοκάλια και σας παραδίδουν άμεσα ένα δροσιστικό ποτήρι ή μπουκάλι φρεσκοστυμμένου φυσικού χυμού πορτοκαλιού.

Νιώθουμε αρκετά ευλογημένοι στην τοποθεσία πλανήτης Γη, επειδή ζούμε στην ίδια περίοδο στην οποία υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα στυψίματος πορτοκαλιών και σερβιρίσματος ολόφρεσκου χυμού. Κάπως έτσι, η πιο πρόσφατη προσθήκη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην καρδιά του Χαλανδρίου, είναι το «Squeeze Me», το οποίο ήρθε για να γίνει η αγαπημένη συνήθεια όλων όσοι θέλουν έναν δροσερό χυμό για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
.

Πώς λειτουργεί; 1) Μπαίνετε στον χώρο του «Squeeze Me» 2) Επιλέγετε το μέγεθος του χυμού σας 3) Βάζετε ένα κέρμα στην υποδοχή 4) Παίρνετε τον φρέσκο χυμό σας.

Μπαίνοντας στο«Squeeze Me» θα αντικρίσετε δύο μηχανήματα εκ των οποίων το ένα στύβει επί τόπου τον χυμό σας και σας τον σερβίρει σε ποτήρι (360ml) ενώ το άλλο αυτόματο μηχάνημα είναι αποκλειστικά για μπουκάλια (500ml & 1L).

 

Σύντομα, μάλιστα, στο «Squeeze Me» θα μπορείς πάλι με το πάτημα ενός κουμπιού να έχεις τα χέρια σου μια δροσερή φρουτοσαλάτα, αλλά και μια επιλογή από ανάμεικτους χυμούς, πάντα φρέσκους από εποχιακά φρούτα οι οποίοι δημιουργούνται με μια διαδικασία υπέρ-υψηλής πίεσης ώστε να μη χρειάζεται απολύτως κανένα σιρόπι ή συντηρητικό για την διατήρησή τους.
Εάν περάσετε από την οδό Κολοκοτρώνη στο κέντρο του Χαλανδρίου κάποια στιγμή από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, τότε να ξέρετε ότι βρίσκεστε μόλις ένα κουμπάκι μακρυά από το χυμό σας.

«Squeeze Me»
Κολοκοτρώνη 24 Χαλάνδρι
Athens, Greece

Fb Page: @squeezemechalandri

 

Best of internet