Quantcast
GUIDE

To Wall Street στην Αγία Παρασκευή σερβίρει brunch και σε εσένα που ξυπνάς το απόγευμα

Και αν δεν πας εσύ στο Wall Street, το Wall Street θα έρθει σε εσένα με delivery


Χρήστος Πρόεδρος · 7 Φεβρουαρίου 2018

Τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα του πόσο λαχταριστό είναι ένα brunch και του πόσο βασανιστικό είναι πολλές φορές το πρωινό ξύπνημα έρχεται να δώσει το Wall Street Food & Bar στην Αγία Παρασκευή, όπου σερβίρονται τα πιο λαχταριστά brunch μέχρι τα άγρια μεσάνυχτα. Η τελευταία προσθήκη στα βορειοανατολικά προάστια που έφερε ένα εντυπωσιακό κατάλογο με γεύσεις που θυμίζουν Νέα Υόρκη βρίσκεται σε εγρήγορση για να ικανοποιήσει ακόμη και όσους σηκώνονται από το κρεβάτι το απόγευμα.

Το Wall Street στην οδό Ελπίδος 2 στην Αγία Παρασκευή, ανοίγει τις πόρτες του από τις 8:30 το πρωί και σερβίρει τα καλύτερα μέχρι αργά το βράδυ, αποτελώντας ουσιαστικά ένα καταφύγιο για όλους όσοι θέλουν να φάνε ένα γευστικό brunch, να πιουν έναν καφέ, ένα φρέσκο χυμό, ένα μερακλίδικο signature cocktail, ή κάποιο μερακλίδικο ουίσκι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο, με έντονα τα στοιχεία του urbanism και του mainstream, το Wall Street επανέφερε την ιδέα του αμιγούς πρωινού και brunch, αφιερώνοντας παραπάνω από τον μισό του κατάλογο σε αυτά τα δυο γεύματα.

Με κουζίνα επηρεασμένη, ως επί το πλείστον, από το American South Style street food, προσφέρει γευστικές επιλογές που καλύπτουν κάθε γαστρονομική ανάγκη. Toν ολοκαίνουριο και φρεσκότατο κατάλογο του brunch τον έχει επιμεληθεί ο Βασίλης Σπόρος και καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε από τις δημιουργικές προτάσεις που θα κάνουν το σάλιο σας να στάζει πάνω στο μενού από τη λιγούρα. Όπως και αν έχεις ονειρευτεί την ομελέτα σου, η ομάδα του Wall Street θα στην φτιάξει.

Eάν μάλιστα θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα πρωινά, μπορείς να επιλέξεις αυγά benedict, ή άλλες προτάσεις, όπως το πιάτο Ties Up, που ουσιαστικά είναι μία μίξη από pancakes, αυγά μάτια, λουκάνικο, μπέικον, maple syrup και σαλάτα εποχής. Ο κατάλογος περιλαμβάνει πιάτα όπως καπνιστό σολομό μέσα σε ψωμάκι bagel, Corn Dog and Fries, mini waffles, burgers με αφράτο brioche, τραγανό ξεροψημένο bacon, λιωμένο αυθεντικό τυρί Cheddar και το πιο νόστιμο και ζουμερό μπιφτέκι, ενώ αν έχει μείνει χώρος στο στομάχι, μπορείς να δοκιμάσεις μέχρι και noodles Chow Mein.

Ό,τι και να λιμπίζεσαι από το μενού, μπορείς να το γευτείς στον όμορφο χώρο του Wall Street, ή αλλιώς μπορεί το brrunch να έρθει σε εσένα, αφού το delivery εξυπηρετεί μέχρι και τις 22:30 το βράδυ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το Wall Street προσφέρει φρέσκους χυμούς, σπιτικές λεμονάδες, βιολογικά τσάγια και ό,τι άλλο χρειάζεται η βασανισμένη και διψασμένη ψυχούλα σας.

Κι επειδή η τελειότητα φαίνεται στις λεπτομέρειες, τις αλκοολούχες προτάσεις και δη, τα signature cocktails, τα επιμελείται μια ομάδα high qualified bartenders, με θητεία σε επιτυχημένα μαγαζιά του Λονδίνου, όπως το “The Alchemist” και το “Mister Fogs”.

 

WallStreet Food and Bar
Ελπίδος 2 & Γούναρη, Αγία Παρασκευή

Τηλ: 21 0600 3841
Fb Page: WallStreet Food and Bar

Best of internet