Quantcast

Ένα κινητό που απλώς παίρνει τηλέφωνο είναι το νέο άγιο δισκοπότηρο του χιπστερισμού

Μια συσκευή χωρίς εφαρμογές, GPS και smart οθόνη που κάνει ό,τι κι ένα 3310 και κοστίζει όσο 300 τέτοια

THE NEWSROOM

29 Ιουνίου 2017

Τόσα χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες της αλματώδους εξέλιξης των κινητών τηλεφώνων. Aπό τα αρχαία κινητά που έστελναν με το ζόρι SMS μέχρι τα σύγχρονα iPhone και λοιπά, η μόδα ήταν τηλέφωνα πιο γρήγορα, με περισσότερες δυνατότητες και πιο ακριβά έτσι ώστε να πουλάνε τα 15χρονα μούρη στην παρέα τους με το καινούριο smartphone.

Κι επειδή η κούρσα του high-tech είναι δύσκολη, ποιο είναι το κόλπο ώστε να κατακτηθούν οι αγορές με ένα νέο (πανάκριβο) προϊόν; Η πατέντα είναι να λανσαριστεί ένα τηλέφωνο που είναι σαν τα παλιά (= κάνει τα βασικά) και είναι ντιζαϊνάτο και ακριβό σαν τα καινούρια.

Αυτό είναι και το “πλεονέκτημα” του νέου ελβετικού κινητού Punkt MP 01: δε μπορεί να κάνει αυτά που κάνουν τα καινούρια (ίντερνετ, πλέιερς χάρτες, GPS κλπ κλπ) οπότε δε σας αποσπά την προσοχή! Κάνει αυτά με τα οποία μεγαλώσαμε, SMS και τηλέφωνα και έχει και bluetooth για να μη γκρινιάζετε. Επίσης δεδομένου του ότι δεν κάνει τίποτε απαιτητικό, κρατάει πάρα πολύ η μπαταρία του: πρόκειται περί θαύματος.

Το νέο Άγιο Δισκοπότηρο του βίντατζ έχει επίσης ξυπνητήρι, ημερολόγιο, USB και τρέχει και 2g για δώρο. Κι επειδή δε μπορεί η ελίτ που θα έχει τόσο λίγα αντί για τόσα πολλά δε μπορεί παρά να ξοδευτεί, κάνει 300 δολλάρια στο Amazon. Το στυλ κοστίζει φίλοι και φίλες.

 

Best of internet