Quantcast
the stream POPSTREAM

Η Σερ έφαγε μια ξερή κάμπια ζωντανά στον αέρα επειδή τίποτα δεν έχει νόημα στη ζωή

Επίσης προτίμησε να φάει κάτι άλλο εξίσου δροσιστικό από το να πει καλή κουβέντα για τον Ντόναλντ Τραμπ


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2018

Όλοι το ξέρουμε αγαπητές φίλες και φίλοι ότι έτσι κι αλλιώς τίποτε δεν έχει νόημα στη ζωή και ότι απλά θα βλέπουμε memes και βιντεάκια με φώκιες στον ελεύθερό μας χρόνο μέχρι να πεθάνουμε. Aυτό μάλλον κατάλαβε και η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Σερ, η οποία για κάποιο κατά τα άλλα ανεξήγητο λόγο αποφάσισε να καταπιεί μια κάμπια κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Σερ βρισκόταν στο talk show Late Late London, το οποίο έχει για παρουσιαστή τον Τζέιμς Κόρντεν, όταν αυτός αποφάσισε να τη δοκιμάσει με μια kinky ερώτηση για μια παραλλαγή του Θάρρος ή Αλήθεια που παίζαμε στη δύσκολη ηλικία που λέγεται εφηβεία, στην οποία όποιος δεν απαντά την ερώτηση που του γίνεται, τρώει κάτι σιχαμερό. Ο Κόρντεν ήθελε να μάθει από τη Σερ το ποιοι ήταν ήταν οι 5 καλύτεροι εραστές που είχε στη ζωή της (εκτός από τον Τομ Κρουζ που το πήρε το ποτάμι) και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι από τα πράγματα που θέλει κανείς να τα κρατήσει για την πάρτη του.

Επομένως ο μόνος τρόπος να προστατέψει το παρελθόν της ήταν να αφήσει την αλήθεια και να το γυρίσει στο θάρρος. Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να καταπιεί ολόκληρη μια αποξηραμένη μεν, κάμπια δε. Για να απογειωθεί τελείως μάλιστα η φάση, σε επόμενη ερώτηση ο Κόρντεν της ζητά να πει μια καλή κουβέντα για τον Ντόναλντ Τραμπ ή να φάει μια άλλη σιχαμερή λιχουδιά.

Φυσικά, η Σερ ακλόνητη προτίμησε να ορμήξει σε μια γλώσσα αγελάδας από το να πει μια καλή κουβέντα για τον πορτοκαλί πρόεδρο. Δείτε το βίντεο:

 

Σκληρό καρύδι πάντως η Σερ, να τα λέμε αυτά.

Best of internet