Quantcast
the stream POPSTREAM

Ελβετοί ξεκίνησαν να δουν Deadpool 2 ντυμένοι ανάλογα, η αστυνομία αντέδρασε όπως φαντάζεστε

Δεν είναι χώρα για έναν φτωχό οπαδό Deadpool η Ελβετία


THE NEWSROOM · 19 Μαΐου 2018

Ένα καθεστώς καταστολής και άδικων διώξεων κατά των οπαδών του Deadpool φαίνεται πως κυριαρχεί στην χώρα της σοκολάτας και των τραπεζών. Αυτό διαπίστωσαν ο Aλεσάντρο και ο Κριστιάν, δυο φανατικοί οπαδοί του Deadpool από το Λουκάρνο της Ελβετίας.

Κι επειδή η προβολή του Deadpool 2 αξίζει το κάτι παραπάνω, τα δύο φιλαράκια έβαλαν τις (ολόσωμες) στολές τους, φορτώθηκαν και τα (πλαστικά) γκάνια και συναντήθηκαν σε μια στάση λεωφορείου με σκοπό να ξεκινήσουν για το σινεμά. Κι επειδή το ελβετικό καθεστώς δεν ανέχεται κάτι τέτοια, κάτι στράβωσε φυσικά στην πορεία.

Λίγο αφού βρέθηκαν στη στάση και ξεκίνησαν για το σπίτι του πρώτου, δέχτηκαν ξαφνικά άδικη επίθεση από κάπου 8 αστυνομικούς με τα (αληθινά) όπλα τους στο χέρι, οι οποίοι τους ξάπλωσαν στο πάτωμα, τους πέρασαν χειροπέδες και τους μπουζουριάσαν για καμιά ώρα στο τμήμα. Φυσικά ο λόγος ήταν ότι πίστευαν ότι το nerd ντουέτο ήταν τρομοκράτες.

Φυσικά, η αστυνομία είναι αστυνομία και το επιχείρημα του Αλεσάντρο ότι “ήταν παρεξήγηση” δεν πήγε και πολύ καλά, αν και είναι γεγονός ότι το βραβείο φωτεινού μυαλού της ημέρας πάει σε αυτόν που ειδοποίησε την αστυνομία με αποτέλεσμα να γίνει όλο αυτό το σκηνικό.

Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά αφού ο Κρίστιαν έφαγε πρόστιμο με βάση το νόμο για την απαγόρευση της μπούρκας. Η δε αστυνομία σχολίασε πως η μεταχείριση του περιστατικού ήταν σύμφωνη με τις διαταγές της και τις επιχειρησιακές της τακτικές.

Να σημειωθεί πάντως πως οι δύο φίλοι κατάφεραν να φτάσουν τελικά στο σινεμά με τις στολές και τα όπλα τους και να δουν το Deadpool. Με λίγα λόγια, αποδόθηκε δικαιοσύνη.

 

Best of internet