Quantcast
the stream POPSTREAM

Τελικά όπως φαίνεται ο τρελός επιστήμονας Rick υπάρχει και είναι δήμαρχος στην Αυστραλία

Αυτό που μένει να ανακαλυφθεί είναι ότι το Rick and Morty είναι ντοκιμαντέρ από μια πραγματική πόλη κάπου στην Αυστραλία


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2018

Όλα ξεκίνησαν την Πρωταπριλιά, όταν το αμερικανικό δορυφορικό κανάλι Adult Swim αποφάσισε να κάνει φάρσα στους οπαδούς του αγαπημένου μας Rick and Morty. Το σκηνικό περιλάμβανε μια 11λεπτη παρωδία της γνωστής σειράς, η οποία περιλαμβάνει δύο χαρακτήρες που προβλέψιμα ονομάζονται Reek και Mordi, οι οποίοι βολτάρουν σε μια πόλη της πολιτείας Βικτώρια στην Αυστραλία: Το Μπεντίγκο, το οποίο προφανώς περιγράφεται ως το χειρότερο μέρος του κόσμου.

To επεισοδιάκι αυτό (δημιουργός του οποίου είναι ο Αυστραλός animator Michael Cusack) ήταν η αιτία για μια πιο σημαντική ανακάλυψη από το περιοδικό Vice: Ο πρώην δήμαρχος της πόλης, Rod Fyffe, είναι ίδιος με τον Rick. O συμπαθής Αυστραλός δεν είχε ιδέα ούτε για τη σειρά ούτε για το επεισόδιο προφανώς, αλλά χάρηκε που είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε κάποιον για την πόλη του, μάλλον για πρώτη φορά στην ιστορία (της πόλης).

H ιστορία γίνεται ακόμη πιο αστεία γιατί σύμφωνα με το δημοσιογράφο, αν πιστέψουμε τον δημιουργό του parody, ο animator δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη του Fyffe και δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του. Ο μόνος λόγος που επέλεξε την πόλη είναι επειδή το Μπεντίγκο έχει αστείο όνομα.

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να δούμε μια σειρά με τον κύριο Fyffe.

Best of internet